theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

The End

La final de SuperBlog sunt întotdeauna lucruri bune, dar și rele de spus.
A fost puțin diferit față de anul trecut – din punctul meu de vedere au fost mai multe lucruri pozitive decât negative.
Organizatorii au fost mult mai inspirați când s-au gândit la crearea unui web-site exclusiv concursului. Totuși unele lucruri nu ar fi stricat să fie lăsate ca în anul precedent: clasamentul general să fie public, iar concurenții să poată vedea notele celorlalți participanți la fiecare probă în parte.
A fost foarte bine ca s-a stabilit un program exact al probelor – se publicau luni, miercuri, vineri, și sâmbătă din două în două săptămâni. Fiecare proba a avut termen de publicare o săptămână. Temele au fost mult mai creative – în comparație cu anul trecut, chiar dacă au fost câteva teme care nu au lăsat foarte multă libertate creativă.
Din punct de vedere al punctajului am o singura sugestie. Organizatorii au sugerat, deci treaba a fost opționala, ca primele 10 articole să fie punctate diferit. Nu toți sponsorii au ținut cont – fiind la unele probe mai multe articole notate cu nota maxima. Sugestia de anul acesta nu ar strica să devină regulă pentru următorul an. Să zicem că cel mai bun articol este notat cu 98; următorul ar trebui notat cu 97, după 96, și așa mai departe – primele 10 note să nu se repete, pentru a ști și noi participanții care sunt cele mai bune 10 articole.
Cel mai mult mi-a plăcut faptul că la sponsori au venit cei de la Nemira – care au devenit sponsorul meu favorit înainte să se dea măcar o probă din concurs. Asta doar pentru că este vorba despre cărți. Atunci când aud cuvântul ”cărți” sunt ca un jucător de poker când aude sunetul cip-urilor. Fără nici un dram de cugetare, Nemira merită să primească acest aranjament floral oferit de Magia-Florilor.ro
Nu există proba preferată, există probele preferate, sau mai bine zis probe pentru care mi-a făcut foarte mare plăcere să scriu: ”Cum crezi că vei face față tehnologiei când vei avea 80 de ani?”, ”Se naște o legenda”, ”Cartea în habitatul natural”, ”Cum cucerești cu o carte Nemira?”, ”Ești Fan Branza?” și ”Press to Play cu Playboy VIP!
Felicitări câștigătorului – `mnealui, pentru că merită. Nu mă omor după cititul/scrisul poeziilor, prefer proza deoarece mi se pare mai creativă.
THE END
Categorie:SuperBlog 2012
POSTAREA ANTERIORA
Parteneri Multimedia
URMĂTOAREA POSTARE
Graba cadourilor
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

3 Comentarii

 • 11 December, 2012 la 17:27

  Foarte tare de voi, si eu as vrea sa particip la un blog meet, mai ales la cafeneaua bloggerilor.

  RASPUNDE
 • […] evenimentelor. Dintre cunoscuti vor fi prezenti: – Andrew; – Laurentiu Iancu; – Spanac ; – Ramona Bascianu; – Lucianna, reprezentand Blog Event; – Daniel Botea. Si cam atat. Dupa gala cica se merge la […]

  RASPUNDE
 • 5 December, 2012 la 14:53

  Multumesc frumos pentru felicitari. Nici mie nu-mi place sa scriu versuri, am vrut doar sa incerc sa fac “altceva”. Nu a fost chiar usor, dar se pare ca a mers. Felicitari si tie!
  Numai de bine!

  RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!