theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

The Fantasy

*”Live fast. Die young. Be wild. And have fun.
Are you in touch with all your darkest fantasies?
Have you created a life for yourself where you’re free to experience them?
I have.
I am fucking crazy. But I am free
Mutarea în SUA mi-a priit. Totul este diferit. Poți întâlnii vedete la tot pasul.
După săptămâna obositoare de muncă, seara de sâmbătă seara era perfectă pentru o ieșire cu prietenii în club. Nu știam încă, dar urma să fie o seară pe care nu o voi uita niciodată. Ne-am hotărât ca de această dată să mergem în Boulevard3.
Ținută provocatoare – rochiță neagră mulată pe corp și o pereche de pantofi cu toc, părul lăsat liber și un machiaj cât mai natural… era să uit… și un strop din parfumul Playboy VIP erau singurele ”arme” de care aveam nevoie.
Prea mândră să fiu singură, dar și rănită de câteva ori pentru a mai permite vreunul bărbat să găsească cheia de sub preșul sufletului meu.
Când am ajuns noi era încă devreme, chiar dacă era un club destul de cunoscut și high-class, și nu erau multe persoane.
Muzica era bună, cocktailurile la fel. Clubul începuse să se aglomereze și mirosurile să se amestece – parfum, alcool, fum de țigară, sudoare.
Le-am zis prietenilor că ies până afară să iau o gură de aer. În drum spre ieșire, din neatenție sau din cauza cocktailurilor, m-am ciocnit de cineva care și-a vărsat băutura fix pe rochia mea fabuloasă.
– Fuck, look where you’re going, izbucnesc eu.
– Sorry miss!
Atunci mi-am ridicat privirea și l-am văzut. Gri… albastru-gri… o privire pătrunzătoare și un interes brusc marcat de un zâmbet ușor. Uitându-mă în ochii lui am uitat că suntem înconjurați de oameni.
Mi-a întins mâna și a spus printre muzica asurzitoare din club că îl cheamă Jared. Nu trebuia oricum să se prezinte, viața lui este destul de publică, iar în toate ziarele este prezentat ca un afemeiat, dar în spatele acelor ochi și caracter se ascunde adevăratul el.
S-a oferit să iasă cu mine afară. Afară se lăsase răcoare – mi se făcuse pielea de găină. A observat și mi-a pus haina lui pe umeri… chipurile noastre s-au apropiat. I-am simțit parfumul – ne potriveam, și se pare că și el l-a simțit pe al meu.
Am zâmbit amândoi și m-a sărutat, am simțit că în momentul acela poate să facă orice dorește cu mine.
Am hotărât să nu mai intrăm în club și am plecat…
… the next morning it was a mist
… all I had to do was to press PLAY
… and the night become ONE NIGHT TO REMEMBER.

Articol realizat pentru Etapa nr.8 a concursului SuperBlog 2012.
Categorie:SuperBlog 2012
POSTAREA ANTERIORA
Blue Chesse Story
URMĂTOAREA POSTARE
To buy or to rent?
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

1 Comentarii

  • 4 December, 2012 la 20:41

    […] în habitatul natural”, ”Cum cucerești cu o carte Nemira?”, ”Ești Fan Branza?” și ”Press to Play cu Playboy VIP!” Felicitări câștigătorului – `mnealui, pentru că merită. Nu mă omor după […]

    RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!