theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Habitatul natural al …

În ultimii ani a apărut din ce în ce mai des întrebarea: De ce nu mai citesc românii?
Pentru cei ce încă mai citesc Nemira a lansat altă întrebare: Unde citești cel mai bine?
Ce mai optime condiții vă sunt prezentate în poza de mai jos.
Dar aș dori să vă mai spun câteva vorbe. Eu citesc destul de bine în orice condiții, trebuie doar să prin acel început de concentrare asupra cărții și după se poate întâmpla orice în jurul meu.
Un singur lucru nu trebuie să îmi lipsească atunci când citesc – muzică străină. Vă întrebați de ce străină. Dacă ar fi în română s-ar crea o factor ce ar deranja lectura și mi-aș pierde concentrarea asupra cărții. Plus că încerc să adaptez stilul cărții cu un gen de muzică – nu prea merge să citești o carte romantică pe rock, sau o carte polițistă pe Mozart.
De exemplu pentru Stephen King – Cimitirul Animalelor; am ascultat foarte mult 30 Seconds to Mars, iar în special pe bis ↓

Articol realizat pentru Etapa nr.22 a concursului SuperBlog 2012.

Nemira

Categorie:SuperBlog 2012
POSTAREA ANTERIORA
Amintiri din copilarie
URMĂTOAREA POSTARE
… not to be!
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

1 Comentarii

  • 4 December, 2012 la 20:48

    […] crezi că vei face față tehnologiei când vei avea 80 de ani?”, ”Se naște o legenda”, ”Cartea în habitatul natural”, ”Cum cucerești cu o carte Nemira?”, ”Ești Fan Branza?” și ”Press to Play cu […]

    RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!