theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

CV de Blogger

M-am gândit să îmi trec pe această pagină realizările din Blogosferă. Mă laud și eu puțin. Nu sunt mari realizările, doar câteva participări la diverse concursuri și campanii. Toate sunt din 2011 când am început să descopăr bloggingul cu adevărat.
– Am participat la BlogWars (unde am fost doar jurat) și la SuperBlog unde am terminat pe 53. Ambele au fost un test de imaginație și am participat doar pentru experiență, fără să am așteptări foarte mari.
– Particip în continuare la concursul de recenzii pentru bloggeri organizat de cei de la BookMag. La una din ediții am și câștigat, un premiu ce constă într-un voucher în valoare de 200ron din care îți poți achiziționa cărți.
– Am mai participat la diverse campanii organizate de BlogalInitiative (Let’s do it România, Gadget-uri USB, Biz it’s a Buzz, Campania de 1zi pentru Vodafone, Îți dăm abonament la teatru – la care am și câștigat o lună la cursul de teatru al celor de la Teatrul Masca)
Particip în continuare la diverse concursuri și sper ca lista să se lungească. Uneori particip și pentru premii, dar alteori doar din plăcerea de a scrie.
15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!