theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Graba cadourilor

V-am vorbit luna trecută despre cadouri, în special de ce este mult mai bine să le cumperi în avans. Un sfat pe care îl dau multor prieteni, numai că nu fac întotdeauna ce recomand.
Acum am intrat în trepidații, odată pentru că vin sărbătorile peste mine și habar nu am ce să cumpăr, iar în al doilea rând pentru că nu știu de unde.
Hai să spunem că de unde mai știu să găsesc, chiar dacă în online sunt multe site-uri unde poți găsi cadouri de Crăciun, dar cele mai bune idei de cadouri pentru Crăciun le poți găsi pe FunGift.ro.
Mai nou am două concepții: fă un cadou atât practic cânt fi haios, dar de care te poți folosii și tu. Un plus al acestui site este că poți alege dintr-o gamă largă de produse, pentru toate gusturile și buzunarele. Iar dacă tu ești lipsit de idei pentru cadouri aceștia îți oferă posibilitatea de a descoperii cadourile preferate cu Oferta Zilei.
Toate astea ne dovedesc că anul acesta Moș Crăciun poate veni la toată lumea
De exemplu pentru cea mai bună prietenă a mea – Pisicuveaua, care este pasionată de vinuri – de fapt asta este o pasiune care se descoperă pe parcursul anilor. Dar pentru că are și un certificat de enologie acum poate spune că de fapt este o degustătoare de vin, nu o băutoare. Iar pentru că un vin bun se potrivește perfect o partidă de poker, i-am găsit setul perfect de care ne putem bucura amândouă.
poker si vin (4) 50
Un cadou pe care mi l-aș face mie ar fi mânușile touchscreen. Pe gerul care a venit acum nici de nevoie nu îți mai vine să îți scoți mânușile pentru a butona telefonul sau gadgeturile cu ecran tactil.
manusi-negre-tel-50 x50
Nu sunt genul care să ofere cadouri tuturor persoanelor din jur – ofer doar prietenilor foarte apropiați, părinților și poate, uneori colegilor de la facultate (când a fost cazul), iar mai nou colegilor de serviciu – care sunt chiar de treabă – și care dacă au fost cuminți, vor primii ceva simbolic, practic și funny.
Colegului i-am găsit ușor ceva funny și practic în categoria cadouri pentru bărbați: o racletă pentru gheață cu mânușă – astfel măcar îi este puțin mai cald cât timp se chinuie dimineața să curețe gheața de pe geamurile mașinii; sau o pereche de mânuși de box cu care poate face Knock Out pe oricine dorește, fără a-i face și vânătăi în același timp – presimt că eu voi fi prima persoană pe care își va testa noua achiziție.
Colegei pentru că este o fire mai feminină și jucăușă și pentru că asta consider eu că i-ar plăcea, i-aș achiziționa ori un suport de lumânare în formă de om de zăpadă ori un set de relaxare.
suport lumanare om de zapada 50
Noi să fim sănătoși până când vine Moș Crăciun. Nu uitați totuși să fiți cuminți și să mâncați tot din farfurie! Până data viitoare numai bine.
Categorie:Advertoriale
POSTAREA ANTERIORA
The End
URMĂTOAREA POSTARE
Car Tires Of The Future
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!