theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Underworld Awakening

Ținând cont că am văzut foarte multe filme în viața asta 😀 sau cel puțin până la momentul actual, m-am gândit ca duminica să o fac cu recomandări și cronică de filme. Am mai făcut câteva cronici de filme: Man on a Ledge, J.Edgar, LoverBoy.
M-am uitat săptămâna trecută la mai multe filme, dar pentru început o să-l abordez pe cel mai așteptat – Underworld Awakening.
Doar mie mi se pare sau filmele care apar în ultima vreme sunt foarte scurte: doar 1h și jumătate. Erau vremuri când un film normal avea 2h. Poate în acele vremuri aveai și timp să te plictisești uitându-te la un film.
Mulți dintre amicii mei care au văzut filmul au spus că pe ei i-a dezamăgit, că acțiunea ar fi fost prea monotonă. Pentru ora și jumătate în care s-a desfășurat filmul mie mi s-a părut destul de ”cu sufletul la gură”. Doar la început puteai sta liniștit 5 minute, dar după totul s-a desfășurat într-un ritm destul de alert. Când ziceai că se mai liniștesc apele și după colț nu poate să apară alt vârcolac sau vampir, surpriză.
Cel puțin pe mine nu m-a dezamăgit și deabia aștept continuarea, pentru că după cum este lăsat filmul clar va avea o continuare. Chiar mi s-a părut unul dintre cele mai bune din serie.
Este aceiași luptă de supraviețuire a celor două specii – vampirii și vârcolacii, dar acum lupta nu mai este dusă doar între ei ci și împotriva oamenilor care au aflat de existența lor. Vampirii s-au adăpostit în subteran încercând să devină puternici pe cont propriu, pe când vârcolacii încercă să se dezvolte exterminând vampirii prin oameni. Singurul mare indiciu, pe care vi-l voi da, despre ce se întâmplă de fapt în această parte a filmului este că domnișoara vampir Selene (jucată de provocatoarea Kate Beckinsale) împreună cu domnul hibrid Michael (jucat de Scott Speedman) vor avea o fată – hibrid se pare, care teoretic îi ajută pe vârcolaci să devină imuni la gloanțele de argint.
O interpretare destul de bună are și Theo James în rolul vampirului David. La un moment dat ai senzația că între cei doi, David și Selene, există puțină atracție și/sau tensiune sexuală, dar mai mult din partea lui.
Personal mi s-a părut o continuare destul de bună a poveștii dintre cei doi, cu iz de Romeo & Juliet, varianta SF.
Oricum îți lasă un gust amar la sfârșit din cauza duratei așa de mici… în rest merită văzut.

POSTAREA ANTERIORA
Getting Old
URMĂTOAREA POSTARE
Judas Kiss
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

4 Comentarii

 • 17 March, 2012 la 21:01

  partea a 3-a a fost de departe cea mai reusita dintre cele de pana acum.

  daca partea a 5-a o vor face ca pe Awakening… cu siguranta nu va mai exista si partea a 6-a.

  RASPUNDE
 • 15 March, 2012 la 20:23

  […] Povestea unui cuplu de artisti, ce locuiesc in Chicago, a carui viata se schimba radicat in urma unui accident de masina. Leo scapa nevatamat… dar Paige sufera leziuni cerebrale care ii afecteaza memoria, implicit toate amintirile legate de iubirea pentru Leo, aceasta crezandu-se cu 5 ani in urma cand inca nu il cunoscuse pe Leo si era logodita cu omul de afaceri Jeremy (interpretat de Scott Speedman – hibridul din Underworld) […]

  RASPUNDE
 • 4 March, 2012 la 17:20

  Filmul asta e superrr ! 🙂 Si apropo frumoasa tema 🙂

  RASPUNDE
 • 4 March, 2012 la 16:32

  Sper sa il mai prind si eu la cinema dupa ce ies din carantina .

  RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!