theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Getting Old

Începeam acum să mă gândesc cum voi fi la bătrânețe…chiar dacă nu mă vad bătrână. Am zis că mă voi feri să fac anumite chestii:
1. Nu voi cicăli pe nimeni și nu voi da sfaturi invocând experiența mea.
2. Voi încerca să nu povestesc de 100 de ori același lucru, chiar dacă uneori o fac și acum. Mintea noastră este ca o arhiva ordonată pe anumite perioade, unde ar trebui să găsești mereu aceleași lucruri, dar de fapt funcționează exact ca un HDD. Cu cât este mai plin cu atât funcționează mai greu, iar informația ajunge cu întârziere. Informația va exista mereu acolo, dar sistemul nu o găsește când este necesară.
3. Voi încerca să nu mă plâng că nu mai sunt tânără.
Când îmbătrânești nu mai ai atâtea ambiții și dorințe, nu-ți mai pasă nici cum te îmbraci sau ce zice lumea din jurul tău, într-un cuvânt devii mai puțin pretențios. Singurul lucru care devine important este sănătatea.
Se zice ca la bătrânețe ești mai înțelept. Este mai mult o ironie… Când o să îmbătrânim nici nu ne vom da seama. Bătrânețea este verdictul vieții.
Toți spun că exista 3 etape în viața fiecărui om: tinerețe, maturitate și bătrânețe. Eu consider că există doar 2: tinerețea și bătrânețea, deoarece nu trebuie să te maturizezi ca să îmbătrânești. Fiecare oricum are linia lui pe care merge, întotdeauna este timp să schimbi linia, dar niciodată nu te vei putea întoarce.
Eu consider încă un lucru. Bătrânețea se vede și se simte fizic, dar putem rămâne în suflet întotdeauna tineri.
Plus că fiecare om are trei fețe (după Gabriel García Márquez – sunt de acord cu el) sau trei vieți: una publică, una particulară si una secretă.
Viața publică este masca pe care ne-o punem când ieșim în lume. viața privată este viața publică presărată cu probleme familiale – acestă mască este pentru familie și prietenii apropiați, iar viața secretă este cea la care visăm de cele mai multe ori – cea la care visăm și uneori o ascundem și de noi înșine. Toți avem aceste trei fețe, fără să ne dăm seama chiar
Categorie:Ganduri
POSTAREA ANTERIORA
Ganduri perverse si conflicte
URMĂTOAREA POSTARE
Underworld Awakening
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

1 Comentarii

  • 21 September, 2012 la 17:13

    […] o mică părere despre cum cred că voi fi eu la bătrânețe – articolul îl puteți găsi AICI. Cu această postare particip la concursul Blogger European. Regulamentul integral al acestei […]

    RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!