theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

First Page!

Bună, numele meu este Matei, am 25 de ani, îmi place să-mi trăiesc viața și prefer să regret ce am făcut decât ce nu am făcut. Aș vreau să vă spun totuși o poveste, care încă nu știu cum se sfârșește. Vă pot spune doar că totul în viață ține de deciziile pe care le luam, mai puțin de soartă sau noroc.
***
Abia mă puteam ține pe picioare sub rafalele furtunii care aproape că îmi rupea hainele de pe mine. Am ajuns în cele din urmă în dreptul maşinii. Mi-am scos mâna cu cheile din buzunar şi am încercat să deschid portiera. Abia de la a treia încercare amreuşit. Cum am intrat în maşina am simţit parfumul ei revigorându-mi simţurile amorţite. Am dat drumul la motor si am aşteptat cateva momente să se încălzească înăntru înainte de a pleca.
Se pare că de data aceasta au avut dreptate cei de la știri. Zăpada a cam pus stăpânire pe oraș dezbrăcându-l de aglomerația de zi cu zi. Văzând zăpada și vântul puternic oamenii s-au adăpostit în casele lor, ieșind doar dacă era absolut necasar. Într-un fel a fost benefic, deoarece traficul era mult mai fluent decât într-o zi obișnuită. Mi-a luat mai puțin de jumătate de oră să ajung acasă.
Cum am intrat pe ușă Lăbuș a venit în întâmpinarea mea.
– În seara asta nu te scot afară nici dacă nu mă lași să dorm toată noaptea, spun eu spre el în timp ce mă descălțam.
Parcă înțelegând cele spuse de mine s-a oprit din gudurat și a fugit în sufragerie, auzindu-l când s-a suit în fotoliu întorcându-se la somn. În gând îmi ziceam ”ce bine o fi să dormi toată ziua!”
M-am dus și am dat drumul la apa caldă în cadă, i-am pus ceva de mâncare lui Lăbuș și am dat drumul la calculator.
Am început să mă dezbrăcat în grabă, aruncând lucrurile peste tot prin casă, în drumul meu spre baie. În sfârșit m-am băgat în apa fierbinte. Mi-am sprijinit capul de marginea rece din faianță a căzii și mi-am lăsat mâna stângă să plutească. Simțeam apa unduindu-se în jurul umerilor mei.
Uitându-mă pe fereastră am observat că începuse să ningă iarăși. Era frumos, dar trist, prea trist ca să mă bucur. Mi-am amintit de zilele în care ieşeam împreună cu prietenii la o bătaie cu zăpadă sau la patinoar. Amintiri, atât, care vor rămâne întipărite. Gândindu-mă la ei mi-au dat lacrimile, realizând că nu-i voi mai vedea. Am auzit un scârţâit dar am crezut că este de afară … așa că am continuat să mă afund în gândurile mele.
***
Categorie:Ganduri
POSTAREA ANTERIORA
Worst/Best Dressed Man/Women In The World 2011
URMĂTOAREA POSTARE
Avalansa de Vampiri
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

9 Comentarii

 • 4 September, 2013 la 13:46

  […] Lack of inpiration! I’m not going crazy … just my mind is going crazy. Nu am mai scris nimic la începutul ală de carte de mai bine de o săptămână (am scris atunci vreo 10 pagini) … astăzi am […]

  RASPUNDE
 • 4 September, 2013 la 13:16

  […] ce – am multepăcate. Sau poate mă gândesc prea mult la cartea ce m-am apucat să o scriu – Prima Pagină. În postarea de ieri vă ziceam cu somnul de prânz este interzis … acum pot să vă zic […]

  RASPUNDE
 • […] First Page […]

  RASPUNDE
 • 4 June, 2012 la 22:52

  Eu sunt curioasă de continuarea poveștii.:) Frumos, felicitări!

  RASPUNDE
  • 4 June, 2012 la 23:36

   daca te uiti la aceeasi categorie unde se afla aceasta postare vei mai gasi o pagina din poveste.

   RASPUNDE
 • 17 March, 2012 la 00:25

  […] Author: Ramona Încă o pagină (aleator) din ce ce m-am apucat să scriu. First page o găsiți aici. […]

  RASPUNDE
 • 8 January, 2012 la 18:27
  Ramona B

  creatie proprie si personala din, poate in viitor, o carte scrisa de mine …

  RASPUNDE
 • 8 January, 2012 la 18:25
  pinguu

  uou.. m-ai 'melancolizat'..
  exceptional articolul!

  RASPUNDE
 • 3 January, 2012 la 17:08
  BandOfBrothers

  Foarte frumos:)

  RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!