theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Noapte alba!

Offf …. cred că Dumnezeu (dacă există – de când zic că o să vorbesc despre ateism într-un post)… vrea să mă pedepsească pentru ceva … încă mă mai gândesc pentru ce – am multepăcate. Sau poate mă gândesc prea mult la cartea ce m-am apucat să o scriu – Prima Pagină.
În postarea de ieri vă ziceam cu somnul de prânz este interzis … acum pot să vă zic că și cel de noapte. Moș Ene se pare că este în concediu în Honolulu și ajutoarele lui s-au îmbătat.
Fiind foarte obosită deja de ieri … noaptea m-am pus relativ devreme la somn (aka 1 noaptea – înalte nopți mă prindea 2-3). Țin să meționez că am geamuri termopan la cameră șipereții izolați.
Când să zic că încep să visez feți frumoși într-un Ferrari și iachturi cu bărbați cu cataloage de genti 😀 s-a hotărât o alarmă a unei mașini să pornească … și pentru ca regula de domino să se aplice, și un zgomot este urmat imediat de altul au început să urle cei xxx câini din cartier.
Acum vreo 2 ani erau maxim 10 câini în cartier, acum s-au înmulțit ca ciupercile după ploaie. Vă zic un lucru sigur .. văzut cu cei 2 ochi ai mei … au fost aduși în dubițe cu număr de București și le-au dat drumul în pădurea de lângă oraș.
M-am ridicat frumos din pat am deschis geamul am strigat puțin ”cuțu, cuțu” poate or tăcea. Au tăcut fix 5 minute, cât am închis eu geamul și m-am vârât confortabil înapoi sub păturică. Imediat ce mă aranjasem au început iarăși cu lătratul ca la operetă pe voci.
Am stat… am stat… poate or tăcea… dupa un sfert de oră m-am ridicat iar… dar ca să dau muzica mai tare la laptop ca să îi acopere… efectul a fost 0/NULL.
Pe la 3 s-au oprit din urlat … dar somnul meu era deja în teiul de afară din fața camerei mele.Plus că după au trecut vreo 3 ambulanțe înspre spital și niște nenorociți și-au ambalat mașinile vreo jumătate de oră și după s-au apucat de  claxonat ca nebunii. Se făcuse deja 5 dimineață. Dormi taică dacă poți.
Totuși pe la 5 jumate s-a făcut o liniște de nici greierii nu se auzeau și era momentul propice pentru a adormi. Nu știu dacă vi s-a întâmplat dar atunci când îți este cel maisomn nu poți să adormi.
Am stat și m-am uitat pe pereți… m-am jucat solitaire pe telefon… am citit din carte… am mai scris câteva pagini și în a mea… și uite așa frumușel s-a făcut 8 dimineață când m-am pus la laptop să văd dacă merge netul.
Un singur lucru este frumos… nu sunt genul de persoană care face cearcăne… și pot funcționa până la maxim 1 săptămână fără aproape deloc somn (în 7 zile = 168 ore, am dormit doar 4 ore)
Categorie:Funny & Funky
POSTAREA ANTERIORA
De ce … ?
URMĂTOAREA POSTARE
Branduri!
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!