theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Worst/Best Dressed Man/Women In The World 2011

Pe 26 Decembrie revista GQ și-a prezentat premiile pentru ”Worst Dressed Man In The World” și ”Best Dressed Man In The World”; ”Worst Dressed WomenIn The World” și ”Best Dressed Women In The World”.
Justin Timbarlake a luat premiul pentru ”Best Dressed Man In The World”, pe când vocalistul de la 30 Seconds to Mars – Jared Leto și-a însușit tocmai de ziua lui premiul pentru ”Worst Dressed Man In The World”- “extravagantly terrible all year long”.
Părerea mea personală, asupra stilului vestimentar al lui Jared Leto, este EXTRAVAGANT și DIFERIT, uneori chiar HILAR. Până la urmă la ce voce are și la cât de bine arată la vârsta de 40ani ”și cu un sac în cap i-ar sta bine” (cum zicea mama mea)
Pe Jared nu l-a deranjat acest ”titlu”primit (cred și eu), ținând cont de celelalte reușite cu formația. Pe 7 Decembrie în New York, 30 Seconds to Mars a stabilit oficial recordul pentru ”Cele mai multe concerte pentru un singur album” – ”This is War” – 300 concerte live pe 6 continente – turneul de 2 ani a fost intitulat MARS300.
La partea feminină totul a fost mult mai ușor de categorisit chiar dacă pe listă s-au aflat nume celebre
”Worst Dressed WomenIn The World” a fost Lady Gaga – de fapt și aici am de comentat. Nu este neapărat cea mai prost îmbrăcată ci cea mai extravagat îmbrăcata, exact ca și Jared Leto. Și cred că nici nu a interesat-o acest aspect negativ la câte premii muzicale a încasat anul acesta.
Pentru ”Best Dressed Women In The World” s-au ”bătut” Kate Middleton (soția Prințului William și ducesă de Cambridge)  și Carla Bruni (prima doamnă a Franței). Decizia a fost… Kate Middleton (ținând cont că toată lumea a fost cu ochii pe ea anul acesta)
Categorie:Funny & Funky, Stiri
POSTAREA ANTERIORA
Urziceniul tarat iarasi prin noroi
URMĂTOAREA POSTARE
First Page!
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

1 Comentarii

  • 2 January, 2012 la 22:07
    premiantul

    Kate are un zimbet asa placut

    RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!