theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Boys and Girls (part III)

Într-un două posturi foarte vechi (part I și part II), v-am zis de câteva tipuri de băieți/bărbați. La momentul postărilor mulți mi-au zis să scriu și despre femei. Au trecut 2 ani de atunci și am zis că am găsit și 14 tipuri de femei.În part III vă voi prezenta primele 7, iar în part IV restul.
1. Workaholica sau femeia ”de carieră”
24/24 este preocupată de muncă – este o workaholica, vorbește numai de șefi, birou,contracte și termene, iar camera îi este plină de dosare, mape și proiecte, pe care le ia de la muncă pentru a le perfecționa în linistea propriului camin.Poate este o femeie de succes, care isi poate permite orice pe plan financiar dar pune de multe ori involuntar un zid intre ea si barbati. Mulți se feresc de acest tip deoarece o percep ca o femeie greu de impresionat, iar femeia poate spune ca are tot ce isi doreste și că nu are nevoie de un bărbat pentru a o face fericită.
O femeie care muncește mai mult decât un bărbat poate părea rigidă și lipsită de farmec. Un bărbat căruia i se sustrage dreptul de a fi “cap” al familiei se poate îndepărta, căutand o femeie care să nu reprezinte o adevarată concurență.
Este independentă fiind genul de femeie potrivită pentru barbatii care nu au îndeajuns de mult timp de investit într-o relație sau pentru cei care au nevoie de mai multă libertate. Este genul care vrea un bărbat în viața ei, dar care nu are nevoie de el. Și în mod sigur nu se așteaptă de la un bărbat să-i rezolve problemele și nu dă vina pe el când lucurile nu merg așa cum ar trebui. L-a un moment dar și acest bărbat se va sătura de lipsa de atenție dată lui, pentru că și bărbații au nevoie de atenție, nu numai femeile.
2.La femme fatale
Este ușor de recunoscut datorită atractiei și magnetismului pe care le emite. Mersul de felină, privirea senzuală și buzele incitante întorc privirile fiecărui bărbat,care devine ușor o nouă posibilă pradă. Își conștientizează frumusețea și calitățile,și de aceea le folosește ca pe adevarate arme atunci când își doreste cu ardoare ceva. Iubește bărbații și sexul și nu ascunde acest lucru (să nu mă înțelegeți greșit : nu își vinde corpul sau se folosește de sex pentru a manipula bărbații, ci pur și simplu așa este ea). A NU se confunda cu o nimfomană. În timp ce majoritatea femeilor o urăsc deoarece se ofera pe tavă bărbaților, aceștia o adoră, logic, nu numai pentru că este lipsită de inhibiții, dar și pentru că nu ascunde că-i place sexul.
Îi plac jocurile dar nu se așteaptă ca bărbații să-i citească gândurile. Dacă are ceva de zis, v-a zice direct. Deseori, senzualitatea și sex-appeal-ul sunt greșit alăturate ideii de “vulgaritate”. Femeile ce aparțin acestei categorii sunt predispuse la a cadea în ridicol și vulgar,fapt ce poate avea urmari exact opuse celor dorite.
Bărbaților le plac acest gen de femei deoarece este o femeie cu același apetit sexual ca al lor și este ca o gură de aer proaspăt. Nu o vor auzi niciodata „Nu pot în seara asta că mă doare capul!” Oricum, cine face atata sex nici nu are de ce sa se certe, sau se ceartă doar pentru faptul că sexul de împăcare este mai pasional.
3. Femeia obsedată de maritiș
Divinizează conceptul de familie, iar mediul sau preferat este căminul. Această femeie este obsedata să se mărite și vede în căsătorie singura ei cale spre fericire. Vede în orice bărbat un potențial soț. I se întâmplă deseori să vorbească cu oricine despre faptul că își dorește foarte mult să se căsătorească. Este o pradă ușoară pentru bărbații care vor doar sex, dar chiar și aceștia o ocolesc.
Ce îi îndepărtează de fapt pe bărbați de acest tip de femeie … nu faptul că își dorește să fie cerută de sotie ci graba ei. Toate femeile, chiar și workalholica, își doresc la un moment dat ca relația sa devina una oficială și să întemeieze o familie. Bărbații se tem însă de punerea în prim plan a acestui aspect.Femeia nu este capabilă să se bucure propriu-zis de o relație, pentru că gândul ei zboară tot timpul la ideea fixă de a fi luată de soție : ”Oare mă va cere de soție?!”. Majoritatea bărbații își doresc și ei să concretizeze o relație prin căsătorie, însă de cele mai multe ori se sperie și se retrag atunci când se simt obligați. De aceea, ideal ar fi ca lucrurile să fie lăsate să vină firesc,de la sine. Toate la timpul lor. Acest tip de femeie poate fi chiar periculos, făcând aproape orice pentru a se căsătorii, chiar rămânând însărcinată și forțându-l pe bărbat să se căsătorească. Un astfel de mariaj v-a ajunge la divorț, deoarece bărbatul nu a făcut acest lucru chiar benevol. Într-o astfel de relație, bărbatul v-a fi predispus de a înșela. ”Dragoste cu sila nu se poate”
4.Party-Woman
Este cea pentru care este sufletul petrecerilor, ieșirilor cu prieteni, cea care se ocupă cu buna dispoziție.Adora petrecerile, este extrovertita și intra în vorba cu oricine. Pentru ea, job-ul reprezinta doar o modalitate de a-și susține financiar ieșirile, iar ideea unei familii o sperie. Este eterna optimistă ce are o atitudine pozitivă, mulțumită întotdeauna de ceea ce are, mai exact este compania ideală.
Este o persoană originală, fără urmă de prefăcătorie și este întotdeauna fericită să te vadă,dar felul sau îi poate speria pe bărbații din jurul ei, care o pot considera ușor o femeie neserioasă.
Este genul de femeie fără presiuni, care se multumeste cu o simplă relație și nu își pune intrebari de genul “Incotro ne indreptam?”. Poate că vrea să se căsătoreasca la un moment dat, dar nu se grabește ,își trăiește viața la maxim cât este tânără. Este genul care lasa lucurile să-si urmeze cursul normal. Dacă nu ești pe aceeași lungime de undă cu ea te lasă foarte ușor.
5. Grijulia
Este uneori exagerat de atentă si mămoasă atunci când vine vorba de familie sau prieteni. Copilul sa fie îmbracat bine, soțul să nu își uite dosarele acasă,sora să manance de 3 ori pe zi – își doreste să protejeze pe toti cei apropiați iar de multe ori renunță la propria persoană pentru a avea grijă de ceilalti. Să nu o confundați cu femeia obsedată de măritiș, sunt două tipuri diferită.
Poate deveni pisaloagă atunci când se afla în permanențî în prezența celor dragi,sufocându-i. Nu toata lumea apreciază grija exagerată, așadar tocmai din prea multa dragoste această femeie poate îndeparta tocmai pe cei pe care dorește să îi aibă aproape. Pisălogeala nu încanta pe nimeni.
6. Femeia independentă
Reprezintă pentru muti bărbați relația de vis. Bărbații recunosc,că se atașează greu și cu cât relația evoluează se simt sufocați de giugiuleli.Pentru bărbații care sunt ceva mai rebeli și au nevoie de spațiul personal, o femeie independentă este perfectă. Faptul ca are jobul ei, tabieturi, program cu fetele dar și faptul că nu prea cere ajutorul când are nevoie de ceva este un lucru rar.
Este femeia moderna atipica. Pe ea nu o interesează cât de mulți bani are un bărbat, îl place pentru ceea ce este și nu pentru avantajele pe care le-ar putea avea de pe urma lui. Este o feministă și își va plati singură consumația de la restaurant de cele mai multe ori. Este o combinație între ”Party-Woman” și ”Workalholica”
7. Prietena cea mai buna
Este de cele mai multe ori preferata bărbaților. Este genul de femeie cu care reușim să ne sincronizăm, avem pasiuni comune și ne intelegem reciproc. Este o plăcere pentru bărbați să se afle în preajma ei și se inteleg atât de bine încât simt că nu au nevoie de nimeni altcineva. Singurul sfat pentru bărbați este să actioneze repede când vine vorba de intențiile unei relatii cu o astfel de femeie, deoarece dacă se prelungește statutul de prietenie, ea v-a  percepe acel bărbat astfel pentru totdeauna.
Este cea care comunica scurt și la obiect. Creierul bărbatilor vede lucrurile în alb și negru iar subtilitățile sunt excluse în vocabularul lor. De aceea o femeie directa este exact ceea ce vor,pentru că nu vor exista loc de interpretări. Este tipul de femeie care pune mâna pe receptor și sună, nu așteaptă cinci zile cu ochii pe telefon în speranța că bărbatul v-a suna.

Inițial aceste două posturi vroiau să fie cu 10 tipologii feminine, dar cu cât m-am gândit mai mult cu atât mi-am dat seama că femeia este mul mai complexă decât bărbatul și au ieșit 14 tipologii feminine. Pentru cei care au avut răbdare să citească o să urmeze în câteva zile și partea IV.

 
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
* CUM AM ZIS ȘI ÎN CELELALTE POSTURI ORICE PLANGERE SAU ARGUMENT LA ADRESA ACESTUI ARTICOL POATE FI EXPRIMAT PRINTR-UN COMMENT
Categorie:Ganduri
POSTAREA ANTERIORA
Boys and Girls (part II)
URMĂTOAREA POSTARE
Boys and Girls (part IV)
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

2 Comentarii

  • 17 August, 2013 la 12:44

    […] parte de tipologii (primele 3 le găsiți: ici part I, colo part II și dincolo part III) …. am terminat cu oamenii … o să trec la roboți sau animale 8. Isterica Nu […]

    RASPUNDE
  • 17 August, 2013 la 12:26

    […] și sarcasmul. Mulți zic că femeia este de neînțeles… și eu am zis-o în într-un articol (sau 2, sau 3 – don’t remember). Acum revin cu un adaos. Nu numai femeia este de neînțeles … ci […]

    RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!