theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Boys and Girls (part IV)

Ultima parte de tipologii (primele 3 le găsiți: ici part I, colo part II și dincolo part III) …. am terminat cu oamenii … o să trec la roboți sau animale =))
8. Isterica
Nu ascultă explicațiile pe care le dai, nu acceptă nici un compromis si nu se poate întelege nimeni cu ea, consideră ca are numai ea dreptate. Este veșnic stresată și o deranjează chiar și cele mai neînsemnate nimicuri. Este greu de mulțumit și separe că aproape nimic nu reușește să îi satisfacă exigențele, fiind o fire dificilă și se comunică greu cu ea.
Pe lângă irascibilitate această femeie este si mult prea vorbăreață. Oricum majoritatea bărbaților cred că femeile vorbesc mult și prea mult. Puțini bărbați și-ar dori să își petreacă un timp îndelungat lângă o “moară stricată”. Bineînțeles,limbarița depinde de subiectul abordat, nu va vorbi neîncetat dacă te apuci să vorbești despre fotbal, atunci doar v-a devenii isterică spunând că numai despre asta ști să vorbești și că pe ea nu o asculți niciodată. Femeile vor vorbi mult atunci când vine vorba de haine, cosmetice, copii, prietene, mondenități, etc.
Chiar dacă bărbații acceptă în mare parte această caracteristică a femeilor, totuși ei au momente în care și-ar dori ca femeia să știe să se mai și oprească.
9. Femeia “de piatra”
La exterior, această femeie își crează un zid pe care și-l menține în relațiile cu oamenii.Preferă exteriorizare si crează impresia că nimic nu îi poate ajunge la inimă. Deseori, aceasta dă dovadă de cruzime și răutate, fapt ce nu îi aduce decât reproșuri din partea celor din jur.
Femeia “de piatra” riscă, prin acest comportament, să îi facă pe cei din preajma sa, să se simtă neimportanți în fața sa. Chiar dacă trăim într-o lume a femeilor emancipate, puternice și uneori cu o alură agresivă, totuși excesul ne poate transforma în orice altceva decât ceea ce suntem: femei (ce este mult strică). Uităm să fim feminine, delicate și uneori vulnerabile. Ne ascundem partea sensibilă și pozăm în femei inabordabile, cărora nu le pasă de nimeni și de nimic.
Un bărbat nu își dorește însă să aibă aproape un soi de coleg, de femeie total lipsită de feminitate. Când vrea să fie înconjurat de rațiune și o oarecare doză de duritate,iese cu prietenii la bere sau la fotbal. Când întâlnește însă o femeie, bărbatul își dorește să găsească acea sensibilitate feminină de care nu poate beneficia înalta parte și care îi aduce echilibru. Așa că nu excela în a fi o femeie dură și puternică. Este posibil să pari atât de puternică, încât să nu mai dai voie nimănui să se atașeze de tine.
10. Romantica
Visătoare, pregătită oricând să spună o vorba bună, romantica poate fi recunoscută după privirea sa calmă și deseori pierdută. Crede foarte puternic în bunătatea celor din jur, devenind uneori chiar credulă. Ii plac filmele și cărțile de dragoste și visează la o poveste de iubire incredibilă, pasională și eternă. Își așteaptă prințul pe un cal alb.
Poate cădea ușor în plasa cuvintelor bine meșteșugite ale oamenilor, iar o revenire cu picioarele pe pământ poate fi dureroasă ori chiar tragică. Mai multă viziune realistă poate fi de un real folos.
11. Copilăroasa
Alintată și nostalgică, tinde să își manifeste sentimentele prin reacții infantile. Ea păstrează încă un comportament ușor imatur, cu tot ceea ce înseamna el: instabilitate în comportament, în sentimente, reacții ciudate și uneori inexplicabile, capricii și exuberantă. Este plăcută de cei din jur, atât timp cât nu perseverează în exagerări.
Este drăgălașă dar nu prezintă încredere, mai ales când este vorba de o relație. Puțin mai multă seriozitate poate ajuta în crearea unei imagini reale.
12.Adevărata feministă
Este de asemenea în topul listei bărbaților. Vorbesc aici de adevăratele feministe,care vor drepturi egale, nu cele care vor ca femeile și bărbații să fie egali,dar când vine vorba de nota de la restaurant se așteaptă ca bărbatul să dea banii fără ezitare. Feminista adevărată va vrea un parteneriat 50/50 în toate aspectele, iar acest lucru îi încântă peste măsură pe unii bărbați. Este mai simplu pentru ei deoarece vor știi exact la ce să se aștepte, pentru că responsabilitățile vor fi împărțite ”frățește”.
Nu vorbesc aici de cele radicale,de genul celor care urăsc bărbații. Este mai degrabă genul care crede în egalitate de la pregătirea cinei până la lupta în prima linie de război. Este genul de femeie convinsă că o relație ar trebui sa fie un parteneriat în care fiecare își aduce aportul în proporție de 50%.
13. Domnișoara potrivită pentru tine
Mulți bărbați, cei imaturi în general, își aleg prietenele mai mult în funcție de aspect decât în funcție de personalitate. Există și acele prietene trofeu care au ca singură menire să facă o poza să arate mai bine și care au ca scop contracararea golurilor din caracterul masculine, cele care să le ridice statutul în rândul bărbaților și să le contracareze insecuritățile. Nu e un lucru rău, dacă găsesc femeia potrivită,cea care să-i facă fericiți, și căreia să nu-i pese de aspect, vârsta sau statut social.
14. Tipa cu personalitate
Ea este fata care îi contrazice pe bărbați și o face cu fler. Este genul care se cunoaște pe sine foarte bine și atunci când spune ceva toată lumea o ascultă. Își va iubii partenerul necondiționat, dar îl va taxa când spunem vreo prostie. Este tipa inteligentă și veselă care nu se dă în lături de la niciun subiect de discuție și care, în general, este sufletul petrecerii datorită caracterului ei volatil.
Poate nu este genul careva câștigă primul loc la un concurs de frumusețe (deși ar putea fi), dar inteligența, agerimea și prezenta agreabila, o fac să strălucească. Este un magnet pentru oamenii ”buni” iar în prezența ei mereu vei avea ce discuta.Personalitatea ei încântătoare distrage atenția de la orice “defect”fizic pe care l-ar putea avea, doar pentru că este atât de plăcut sa fii în preajma ei.
Categorie:Ganduri
POSTAREA ANTERIORA
Boys and Girls (part III)
URMĂTOAREA POSTARE
Alegeri Prezidentiale 2009
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

3 Comentarii

 • 13 September, 2013 la 14:42

  […] Mulți zic că femeia este de neînțeles… și eu am zis-o în într-un articol (sau 2, sau 3 – don’t remember). Acum revin cu un adaos. Nu numai femeia este de neînțeles … ci omul. […]

  RASPUNDE
 • 4 September, 2013 la 12:31

  […] și am zis că am găsit și 14 tipuri de femei.În part III vă voi prezenta primele 7, iar în part IV restul. 1. Workaholica sau femeia ”de carieră” 24/24 este preocupată de muncă – este […]

  RASPUNDE
 • 21 December, 2011 la 14:34
  G.C.M.

  "Mulți bărbați, cei imaturi în general, își aleg prietenele mai mult în funcție de aspect decât în funcție de personalitate".

  Aspectul fizic este, de cele mai multe ori, motivul principal pentru care se produce primul contact in cazul in care doua persoane nu au acelasi cerc de cunostinte.

  RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!