theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Boys and Girls (part II)

Continuarea la Boys and Girls (part I)
Cum mi-a specificat cineva la commentul primei parti … da … mai exista si alte categorii de barbati … in prima parte au fost incluse 5 tipuri de barbati … acum vor mai urma inca 5.
VI. Sentimentalul
Este un barbat care este dominat de sentimente, nu poate face nimic fara sa puna suflet si incearca mereu sa para indiferent chiar daca il doare. Intotdeauna gandeste de 2,3 ori inainte de a lua o decizie si cu toate ca vrea sa para indiferent, dominanta sentimetala iese in evidenta prin ceea ce este ea (durere, emotie, romatism, dragoste, bucurie, etc)! Se descarca cu greu si incearca toate metodele posibile pt a scapa de ceea ce inseamna durere si emotie (se plimba, sparge, scrie poezii, incearca sa se calmeze). Intotdeauna se asteapta sa primeasca macar jumatate din ceea ce ofera el si nu isi neglijeaza niciodata persoana ce o pretuieste mai mult ca pe el insusi! Unele femei il considera chiar barbatul ideal (numai cele de calibrul lui). Este una din speciile cele mai rar intalnite si pe cale de disparitie!
VII. Credulul
Sunt tipul de barbati care se indragostesc mult prea repede de o persoana, de cele mai multe ori o persoana care nu ii are aceleasi reactii, si are de suferit. Acesta va tinde sa repete aceasta greseala pana isi va pierde increderea in femei si v-a incerca sa isi directioneze atentia spre altceva (tinzand sa devina workalcoolic sau homosexual). Cand v-a intalni pe cineva care il poate iubi se va comporta exact cum s-au comportat si femeile cu el, se va juca cu ele si dupa le v-a parasi. Daca reuseste sa gaseasca persoana potrivita la momentul potrivit, nici prea tarziu dar nici prea devreme, poate fi chiar barbatul perfect. Doar nu va jucati cu un asemenea barbat ’cause “what goes around comes around”
VIII. Exageratii
Sunt tipurile de barbati care iubesc o femeie pana la exagerare, chiar daca aceasta il inseala, ii cheltuie toti banii, se joaca cu el si cu sentimentele lui. Daca ii permite partenerei asemenea chestii or a inselat-o si el la randul lui, ori are un secret mare sau vicii rele (droguri, jocuri de noroc) si are nevoie de cineva care totusi sa ii fie alaturi. Sa nu crede-ti ca un asemenea tip de barbat nu riposteaza, poate devenii si violent dar nu va v-a parasi niciodata. Daca veti incerca sa il parasiti va va convinge de fiecare data sa va razganditi si sa va intoarceti la el.
IX. Indiferentii
Sunt cei pe care nu ii intereseaza nimic, nici daca sunt cu cineva, nici de persoana de langa ei, ii intereseaza doar bunastarea si fericirea lor. Uneori au pe cineva doar ca sa fie vazuti cu cineva si nu ii intereseaza daca azi i-ai parasit maine deja vor avea pe altcineva. Viata lor personala este un carusel dar fara sentimente. Nici o grija isi vor gasi si ei nasul si atunci vor suferii si isi vor da seama ca nu au procedat bine in trecut. Vor tinde sa se indrepte dar unele obiceiuri mor greu. (Lupul isi schimba blana dar naravul ba).
X. Avarul
Este genul de persoana care umbla dupa femeia cu bani, cu cariera, deja implinita in viata. Poate sa ramana cu acea persoana sau sa “sara din floare in floare”. te poate face sa crezi k te iubeste, dar se preface, vrea doar banii, iar cand nu vei mai avea va pleca. Totusi exista si genul care se indragosteste intai de banii tai, dar dupa descopera ca s-a intragostit si de tine si nu il vor mai interesa banii (asemenea cazuri sunt rare, si mai mult in filme)
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
*ORICE PLANGERE SAU ARGUMENT LA ADRESA ACESTUI ARTICOL POATE FI EXPRIMATA PRINTR-UN COMMENT
Categorie:Ganduri
POSTAREA ANTERIORA
Boys and Girls (part I)
URMĂTOAREA POSTARE
Boys and Girls (part III)
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

4 Comentarii

  • […] două posturi foarte vechi (part I și part II), v-am zis de câteva tipuri de băieți/bărbați. La momentul postărilor mulți mi-au zis să […]

  • 17 August, 2013 la 12:54

    […] lumii) >În două posturi foarte vechi dădeam niște exemple de tipologii de bărbați (I și II). Într-un viitor poate o să vă prezint și niște tiplogii de femei, dar astăzi o să discut […]

  • […] Memories, sex, tipologii Ultima parte detiplogii (primele 3 le gasiți: ici part I, colo part II și dincolo part III) …. am terminat cu oamenii … o să trec la robotzi sau animale =)) […]

  • 19 January, 2012 la 02:27

    Cred ca sentimentalul mi s-ar potrivi !

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!