theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

To buy or to rent?

De când am câștigat bicicleta și mi-am luat permisul simt o nevoie acută să plec petrec un week-end la munte. De fapt nu numai să îl petrec.
Mi-aș pune bicicleta în mașină și aș pleca la Brașov, iar de la Brașov aș face toate stațiunile din zonă pe bicicletă.
Până să mă angajez nu aveam problema timpului, care acum a devenit acută.
Pe atunci existau alte probleme. În primul rând atunci când am achiziționat mașina aceasta nu avea portbagaj de plafon. Ok, găseam să împrumut un portbagaj de Fabia de la niște amici, dar unde să bag/pun/transport bicicleta?
Aruncând o mică privire pe net din pură curiozitate ;)) am făcut ochii cât cepele.
Explicația vine după publicitate 😀
Vă dați seama că mi-a pierit tot cheful de plimbare și mi-a zis că mai simplu este să scot roata din față a bicicletei, să rabatez bancheta din spate și să mă chinui să o bag în mașină.
Asta până când mi s-a aprins beculețul. Mintea mea plină de informație inutilă dăduse un search după anumite criterii. Căutarea returnase un rezultat: posibilitatea de închiriere a suportului pentru bicicletă cu sau fără barele transversale.
Din cauza suprasolicitării și ștergerii anumitor informații căutarea nu returnase și locul unde văzusem această opțiune. Atunci dă-i și caută pe goagăl până îmi amorțesc degetele… până când s-a aprins neonul – Aventuria! (la o căutare mai amănunțită filtrele au realizat singurele că citisem această informație cu 1 an în urmă pe parcursul SuperBlog 2011)
Căutarea la ei pe site este foarte ușoară. În partea din stânga se află categoriile principale scrise cu un font îngroșat gri, imediat sub acestea aflându-se subcategoriile.
În categoria închirieri poți observa foarte ușor subcategoria suporți bicicletă.
Acolo veți găsi Suport de bicicleta Thule ProRide 591.
Este un suport compatibil cu toate mărimile de roți, cu prindere pe cadru ce este asigurat prin sistemul Thule One Key System – încuie suportul de barele autovehiculului, dar și bicicleta de suport, suportând o greutate de până la 20kg.
Avantajul pentru cei aflați în situația mea, care nu au nici barele transversale – cei de la Aventuria îți oferă posibilitatea de a închiria suportul împreună cu bare sau fără acestea. Plus timpul pentru care dorești să le închiriezi variază
Singurul dezavantaj atunci când închiriezi ceva, este că nu este al tău proprietate personală.
Acum fiecare își face calculul cum este mai avantajos, dar pentru mine care nu folosesc aproape deloc bare transversale și suporți pentru bicicletă prețul mi se pare mult mai convenabil prețul de închiriere, față de cel de achiziție.
Articol realizat pentru Etapa nr.9 a concursului SuperBlog 2012.
Categorie:SuperBlog 2012
POSTAREA ANTERIORA
The Fantasy
URMĂTOAREA POSTARE
Security Cameras
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

2 Comentarii

  • 3 November, 2012 la 04:21

    Numărul mare de oameni care utilizează bicicleta. Vezi aproape toate categoriile sociale pe bicicletă, de la imaginea clasică a muncitorului cu portbagajul plin de sacoșe, studenți pe fixie, până la oameni la patru ace care merg la serviciu. Eu zic că e îmbucurător, și pentru mediu, și pentru sănătatea populației, dar și pentru sport, unde stăm atât de prost.

    RASPUNDE
  • 24 October, 2012 la 17:25

    Personal prefer sa cumpar, pentru ca in felul asta stiu ca e la indemana tot timpul. Asa am facut cu cortul, am zis ca mai bine il cumpar si ma plimb cu el de cate ori am nevoie ca sa nu depind de nimeni.

    RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!