theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Branduri!

În ultimul timp toată lumea este înnebunită după Apple – în special iPhone-ul, noua modă a cocalarilor și pițipoancelor este iPhone-ul (aici nu sunt incluși și vechii utilizatori de Apple care știu cu adevărat pentru ce este acel telefon)
Nu am nimic cu el dar nu am avut niciodata unul în mână ca sa vadă ochiul meu cu funcționește.
Ce este drept eu cam sunt dedicată unei mărci, am fixurile mele.
De exemplu … la telefoane, am avut numai și numai Nokia – de la primul până la ultimul (nokia 2600, nokia 1608, nokia 5070, nokia N73, nokia 3110c, nokia C1-01, nokia N97).Ultimul este și ultima achiziție, iar ultimele 3 le am în proprietate momentan.Mie mi se par destul de rezistente Sunt destul de rezistente (ar trebui să fiu angajată la ei să fac testele de anduranță ale telefoanelor) și nu am avut niciodată probleme cu ele să se blocheze sau stuff like that. Singurul dezavantaj la N97 ar fi sistemul de operare care este Symbian Sv60,din punctul ăsta de vedere este mai bun Android, dar momentan I don’t give a fuck.
Poate într-un viitor mi-aș luat iPhone… dar nu cred că se va dovedi la fel de rezistent la șocuri cum sunt Nokia.
Revenind la loialitatea mea față de diferite branduri …
Din punct de vedere al laptopurilor am căpătat, de vreo 3 ani încoace, un mare drag față de Dell. Asta și datorită faptului că momentan am Dell (Inspiron 1520). Mi-au trecut toate tipurile de laptop prin mână, pentru instalare și configurare de Windows,și nu pot să zic că m-a atras altceva mai mult încât să îmi schimb părerea,poate doar foarte puțin cele din gama Packard Bell. Acum pe moment îmi place foarte mult seria Allienware, tot de la Dell.
Asta mă aduce la loialitatea mea pentru nVidia. Nu m-aș muta pe ATI, nu îmi înspiră încredere… nu știu de ce … dar am văzut prea multe laptopuri cu plăci video de la ATI crăpate.
La stikuri o să îmi cumpăr în continuare Transcend. Când mi-am luat eu prima dată stick … erau în mare vogă cele de la Kingston … neah! Eu îl am pe ăsta de 4 ani și prin câtea trecut … funcționează la fel ca în prima zi, ca să fiu puțin exagerată funcționează mai bine decât în prima zi, plus că este așa de mic și știți cum se spune ”esențele tari se țin în sticluțe mici”
Am tot felul de fixuri, unele foarte ciudate, pentru tot felul de brand-uri pe care alții le consideră sub nivelul mării, dar dacă mie mi-au demonstrat că sunt bune/ foarte bune de ce să mă mut. Poate dacă mi se dau argumente de necombătut, dar cred că și atunci încăpățânarea mea învinge.
De când a apărut eu ”plescăi” (așa îmi zice mama) numai gumă 5 (Cobalt sau Turbullence) – știți de ce?! Am senzația că sunt la fel de ”rezistente” ca fostele gume turbo din copilărie (cine a prins știe despre ce vorbesc), mesteci o zi întreagă din ea și are aceeași aromă, poate asta e doar senzația mea.
Când eram mică, ce bătrână încep să mă simt de la o vreme, și încă scriam cu stiloul foloseam numai cerneală Pelikan, ce-i drept era și cea mai buna.
Am multe obsesii pentru anumite branduri dar momentan astea mi le amintesc? Voi la ce nu ați renunța?
Categorie:Advertoriale
POSTAREA ANTERIORA
Noapte alba!
URMĂTOAREA POSTARE
ATEISM
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!