theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

De ce … ?

Am zis eu că azi nu dar asta trebuie spusă.
După ce am mâncat de prânz pe la orele 16 mi se cam lipeau ochii unii de alții ca în desene animate. Ca să îi țin deschiși trebuia să îmi pun scobitori ca în ”Tom și Jerry”. Am renunțat și m-am mutat târâș în pat.
Parcă atunci când îți este cel mai somn de pe lume și poți avea cel mai dulce somn, te mai apucă și alte chestii.
La 5 minute după ce m-am pus în pat … mi se făcuse o sete, că avem senzația că dacă nu beau apă o să mor de sete în somn. M-am ridicat frumos în două, nedeschizând ochii… consecința a fost că am luat cu degetul mic de la picior, primul obiect dur întâlnit în cale, colțul biroului. Înjurând de toți sfinții și crăpând ochi cât de cât m-am îndreptat spre bucătărie. Am băut cam 1kg de apă pe nerăsuflate și am încercat să mă întorc înapoi în pat fără a-mi mai lăsa din degetele de la picioare pe drum prin picioare de scaune, tocuri de uși și piese de mobilier.
M-am trântit frumos înapoi în pat, am mai sforăit 5 minute și m-am trezit că apa cam ajunsese la destinația de final … mă gândeam eu ”cum a dracu ceri evacuarea așa de repede… mi-e somn pana mea”. M-am ridicat … și m-am dus să o dau afară 😀 gândindu-mă că acum nu prea mai avea ce să ceară organismul meu.
M-am trântit în pat când deodată de la melodia lentă ce cânta în winamp (Jason Walker – Echo) se trece la una foarte gălăgioasă … mai exact rammstein – du hast. Ador melodia dar parcă trecerea a fost prea bruscă. Să zicem că am trecut și peste asta, începusem să și visez când deodată aud altceva suprapunându-se peste melodia de la calculator. Suna unul din telefoane, de mesaj, și culmea nu am melodii normale puse ca sonerii ci numai dalea de se trezește și Tutancamon (Korn & Skrillex and Kill The Noise – Narcissistic Cannibal s-a suprapus peste 30 Seconds To Mars – Night Of The Hunter care cânta în winamp). Puteam să dorm în continuare… că nah ce mai contau 3 minute de rock… dar colac peste pupăză a începu să cânte și cel de-al doilea telefon, totul sunând ca la nebuni. Pe al doilea nu puteam să îl ignor că deh… cânta Forever Young… și sunt 2 momente cânt se aude acea melodie… ori alarmă (ce nu a mai fost folosită de când am terminat facultatea), ori mă suna cea mai bună prietenă  – era ea și nu puteam să o ignor tocmai azi că este ziua ei. Să zicem totuși că nu era problema că sunau ci că erau tocmai la 2 metri de mine, pe birou … și ca să ajung la ele trebui să mă ridic din pat. Cu chiu cu vai m-am ridicat… am răspuns și am încercat să mă pun înapoi la somn… da de unde… crede-ți că mai aveam vreo șansă… ?
Ciocănea cineva la ușă, nu răspund, gândindu-mă că poate nu o intra, aud ușa deschizându-se, era mama.
– Ce faci mamă, dormi? E ora 7. Dacă dormi acum la noapte ce mai fc?
– Mamă nu am apucat să dorm că ori câr ori mâr. Mi-e somn.
– Las că dormi la noapte … hai în bucătărie că a adus o vecină niște prăjituri.
Nu m-a mai interesat somnul, îl fac cadou la alții, tot visasem în alea 5 minute o prăjitură cu ciocolată.
Deci să încerci să dormi după masă e un păcat… nu ai cu cine domnule… nu ai? Bonus pe lângă necheful dinainte, cheful somnul care înca nu a dispărut acum sunt și puțin nervoasă că deabia am reușit să postez asta că îmi tot pică netul.
Ați pățit și voi dastea?
Categorie:Ganduri
POSTAREA ANTERIORA
Azi nu!
URMĂTOAREA POSTARE
Noapte alba!
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

4 Comentarii

 • 13 September, 2013 la 14:32

  […] din fixurile mele (preluat de la o draga mea fosta colegă de cameră și prietenă Roxana) este mutatul mobilei prin cameră (numai că l-a mine acest fenomen se manifestă la ore târzii din noapte sau mult […]

  RASPUNDE
 • […] cu pitici pe creier, are fixuri ciudate: periodic îșî rearanjează mobilierul din cameră. Vezi articolul în care povestea despre mutatul mobilei la 4 dimineața…. E cea mai mare leneșă ever! Din […]

  RASPUNDE
 • 2 February, 2012 la 14:12

  si pe mine abia ma lasa mam sa dorm dupa’masa:D
  da bagam scuze, inventam oboseli..alea alea..
  dormeam de lene cred:))

  RASPUNDE
 • 9 January, 2012 la 20:09
  premiantul

  fain articol…

  RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!