theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Femeia & Barbatul

*”Pentru a fi fericită cu un bărbat, o femeie trebuie să-l înțeleagă mereu și să-l iubească puțin. Pentru a fi fericit cu o femeie, un bărbat trebuie o să o iubească enorm și să nu încerce niciodată să o înțeleagă!
O sa încep să aberez aiurea și fără sens poate pentru unii.
Conform începutului lumii din punct de vedere al Bibliei, femeia a fost creată din bărbat, de fapt dintr-o costă a lui. (eu nu cred în niciuna din teoriile de creere a lumii)
În două posturi foarte vechi dădeam niște exemple de tipologii de bărbați (I și II). Într-un viitor poate o să vă prezint și niște tiplogii de femei, dar astăzi o să discut despre replica de mai sus, care stă la statusul unui amic de ceva timp și am zis ca trebuie să o comentez mai pe larg.
Lumea este compusă din extreme (care după cum îmi zicea un prieten foarte bun – se atrag) – Ying-Yang,Bine-Rău, Frumos-Urât, Apă-Foc, Aer-Pământ … Bărbat-Femeie!
Se spune că femeia este o ființă complicată. Multi bărbați au încercat să înțeleagă cum gândește, s-au scris multe cărți despre asta dar nimeni nu o înțelege în totalitate. Uneori nici femeile nu se mai înțeleg pe ele însele.
Nu femeia este complicată, ci lipsa ei de comunicare deschisă dar și bărbatului îi lipsește atenția și răbdarea de a o asculta până la capăt și de a-i percepe semnalele/apropourile.Plus că dacă nu o asculți se încăpățânează să nu repete ce a zis. Femeia face din țânțar armăsar.
Bărbatul este mai direct, dintr-o bucată, ăsta îi e codul genetic. Pentru a înțelege un bărbat nu ai nevoie de ditamai tratatul. Majoritatea sunt la fel. Bărbatul este simplu… nu vreau să fiu eu cea misogină, dar majoritatea se gândesc/vor sex și o bere rece. Nu le place să se complice, cum face o femeie. La ei este alb sau negru, nu gri, nu roz, nu roșu.
Se cere egalitate între sexe… atunci de ce îi mai ziceam bărbatului ”sexul puternic”, iar noi femeile ”sexul frumos”. Egalitatea între sexe ar însemna ca femeia să nu beneficieze de tratament preferențial. Ex: te duci la piață și te chinui cu o sacoșă enormă de cumpărături. Vezi atâția bărbați trecând pe lângă tine dar niciunul nu zice să te ajute. În gândul tău spui ”ce nesimțiți”
Cum zicea alt amic: ”Și dacă femeia e complicată și oricum nu ai cum să o întelege, why bother trying?”
Am văzut o imagine/reclamă la un moment dat care zicea ceva de genu :”Let’s spend hours getting ready to make sure guys notice us ignoring them”
Societatea din ziua de azi s-a schimbat. Mai nou femeia îl caută pe bărbat, iar acesta se simte invadat, chiar dacă uneori le place să fie abordați. Bărbatul nu te mai percepe în nici un fel, te ignora. Bărbatul este cel care trebuie să ”vâneze”.
Femeile în general pornesc la drum cu niște idei preconcepute despre bărbat și logic consideră că bărbatul este un mitocan. Dar bărbatul nu este chiar așa. Și bărbații pot fi sensibili (”și băieții plâng câteodată”) și întotdeauna le place să fie provocați.
Nu o să vezi un bărbat care o să stea în pat cu o ceașcă de ceai si o cutie de bomboane după ce s-a despărțit de prietenă. Acesta o să iasă în club cu prietenii, se duce la alergat… se duce să își limpezească mintea prin activitate. Pe când femeia stă și întoarce pe toate părțile situația și o complică mai rău decât a fost.
Bărbatul este simplu… femeia este cel care îl complică.
Pe scurt 2 sfaturi. Femei fiți mai directe. Bărbați nu încercați să înțelegeți femeile, doar trăiți cu ele.

 

* amicul Ionuț își cere drepturile de autor pentru replica de la începutul postului … copyrights pentru cei ce vor vrea să le mai folosească pe viitor.
Categorie:Funny & Funky
Etichetă:, , ,
POSTAREA ANTERIORA
Ambalajul si aparentele
URMĂTOAREA POSTARE
Lumea este un teatru, dar si teatrul este o lume
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

2 Comentarii

 • 3 March, 2012 la 15:20

  […] atât ironia cât și sarcasmul. Mulți zic că femeia este de neînțeles… și eu am zis-o în într-un articol (sau 2, sau 3 – don’t remember). Acum revin cu un adaos. Nu numai femeia este de neînțeles […]

  RASPUNDE
 • 18 January, 2012 la 16:20

  Eu ma chinui de 2 ani sa inteleg femeie si pot sa spun ca in proportie de 1% am reusit sa inteleg femeia, asta cu ajutorul bunelor mele prietene pe care le intreb diverse chesti.
  Nu sunt de acord cu replica de la final citez : ” Bărbații nu încercați să înțelegeți femiele, doar trăiți cu ele.”. Eu nu vreau sa treiesc altaturi de cineva pe care nu il cunosc, nu stiu ce gandeste. Vreau sa stiu totul despre ea, daca nu vroiam sa stiu cum gandeste imi luam un caine si gata.

  RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!