theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Urziceniul tarat iarasi prin noroi

Din categoria ”O știre nu durează mai mult de 3 zile”
Nu știu dacă v-ați uitat de zilele astea la știri… se pare că orașul meu natal – Urziceni (în care și locuiesc momentan) a apărut iarăși la știri, și tot prin latura negativă. Conform recensământului din 2002 cică am fi cam 17.000 inși, dar vă asigur eu că mai mult de 15.000 nu sunt. Avem 3 școli generale și 3 licee. Unul din licee l-au făcut de curând ”Colegiu Național”
La știri Urziceniul a apărut numai cu chestii negative.
Prima dată când am apărut l-a știri a fost în 2009 când echipa orașului, Unirea Urziceni a devenit campioană. Toată lumea a fost surprinsă. Nimeni nu se aștepta ca în decurs de 5 ani Unirea să ajungă din divizia C în divizia A și să mai și câștige campionatul. Meritul pe atunci a fost al lui Dan Petrescu care a reușit imposibilul. Chiar și atunci când jurnaliștii trebuiau să filmeze părțile frumoase ale orașului au filmat numai gunoaie și țigani. Plus că după ei eram ”comuna Urziceanca” – dragilor eram oraș încă din 1895, și timp de 117 ani a fost și reședință de județ. Uitați ce au zis cei de la ProTv ”Astfel, fotbalistii Unirii au facut minuni într-un loc în care până miercuri, nu s-a întâmplat nimic, niciodata” Bine că sunteți voi deștepți și nu s-a întamplat nimic până atunci în Urziceni.
A doua oară a fost în iunie 2011 când am fost numiți orașul gropilor, ce e drept aici nu au greșit cu mult…dar era perioada înlocuirii țevilor de canalizare și gaze.
A treia oară când am apărut l-a știri a fost în octombrie 2011 când (acum fostul) comisarul șef al Poliției din Urziceni a fost reținut de procurori în dosarul cămătarilor ”Gruparea Drăbi”
Și așa ajungem la incidentele de ieri … 1.1.2012. Când 2 țigani (din două clanuri rivale) din Bărbulești (un sat de țigani de lângă Urziceni) s-au împușcat pe străzile din oraș. Poliția a intervenit… dar nah… tărăboiul s-a mutat ulterior l-a spitalul din Urziceni. Spital care s-a mutat de la 1 noimbrie într-o nouă incintă, lângă ”Colegiul Național Grigore Moisil”. Doar astea au fost evenimentele prezentate la TV. Vă mai zic eu unul bonus. Eu stând nu foarte departe de spital am asistat la un eveniment întâmplat la mine pe stradă. Strada pe care s-a întâmplat nu este foarte lată, dar sunt mașini parcate pe ambele părți, nemai având loc să treacă alte două mașini una pe lângă alta. Era o amărâtă de Dacie 1300 care mergea mai încet … în spatele ei vine cu viteză un BMW, care a fost nevoie să încetinească, și când a încetinit a început să claxoneze insistent. Cel din Dacie a făcut tot posibilul să-i facă loc celuilalt să treacă. Când în sfârșit a avut loc BMW-ul pe lângă Dacie, pasagerul de pe locul din spate al BMW-ului a deschis geamul si a scos o sabie pe geam lovind capota Daciei de câteva ori. Soferul Daciei, dacă a văzut așa a călcat pe accelerație și a făcut în prima intersecție imediat la dreapta. Din fericire pentru el, BMW-ul a făcut la stânga înspre spital. Este ușor de înțeles că în BMW se aflau alți țigani care se grăbeau să ajungă lângă ceilalți 300 care erau deja la spital să-și ”bocească” victimele.
Și uite așa ajunge orașul iar de râsul curcilor. Nu sunt eu cea foarte naționalistă sau care țin enorm la orașul în care am crescut… dar totuși… ziariștii ar trebui întâi să se informeze și după să prezinte. Bine că se prezintă doar țiganii, gunoaiele și gropile restul sunt evenimente lipsite de importanță.
1 Off topic (cu puțin on topic) : mai știți incidentul de la Mihăilești cu cisterna de azotat. După ce cisterna a explodat, al doilea echipaj de pompieri prezent la fața locului a fost echipajul din Urziceni.
2 Off/on topic : Stefan Bănică Senior a avut veri în Urziceni.
3 Off/on topic : Fata de 16 ani, Sânziana – Shakira de Urziceni, care are o voce foarte frumoasă. În 2009 a creat confuzie pe internet cu “Save me from fire”, o melodie scrisă de Crina Mardare, în care vocea fetei seamănă izbitor cu cea a Shakirei. La concertul susținut de Shakira în Romania, Sânziana și-a cunoscut idolul carea și spus ”Te-am auzit cântând, eşti incredibilă! Am crezut că este vocea mea”. Shakira a inclus pe DVD-ul ”Shakira: live from Paris” și materialul video cu Sânziana. În 2011 a participat la X-Factor unde a fost eliminată de juratul Mihai Morar la “Home JudgeVisit”.

Categorie:Stiri
POSTAREA ANTERIORA
1.2012
URMĂTOAREA POSTARE
Worst/Best Dressed Man/Women In The World 2011
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

2 Comentarii

 • 25 July, 2012 la 11:38

  […] vine vorba despre orașul în care m-am născut și locuiesc momentan. Puteți citi totul în acest ARTICOL.  Cea de a doua leapșă este ”Leapșa roților de […]

  RASPUNDE
 • 21 May, 2012 la 23:27
  bravo

  respect !!!!!

  RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!