theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Vise alb-negru!

Încep printr-o întrebare: Voi cum visați?
De exemplu la mine visele sunt foarte pline de culori și zgomot.
Azinoapte am avut o experiență paranormală =)) am visat în secvențe alb negru și fără sunet (e prima dată când mi se întâmplă) – parcă mă aflam în filmul ”The Artist”, care, cu toate că a luat 5 Oscaruri nu mă tentează să îl văd, fix din motivul că este fără sonor. Mulți îmi vor sării la gât (stați la coadă după Pisicuvea să mă ștrangulați) și mă vor bombarda cu tot felul de idei – este o capodoperă ce au reușit să facă – un film alb negru mut să ia Oscarul în secolul ăsta – bullshit – nu se compară cu filmele din 1950 nici măcar 1% – și judec asta din trailer. Mi se pare un declin și o lipsă de inspirație a cinematografiei actuale
Revenind la oile noastre. Cum dracu s-a întâmplat să visez alb negru mut! Inițial am crezut că e vreun coșmar sau că are de-a face cu faptul că era deja Marți 13 când m-am culcat (am o singură superstiție în viața asta și nu e legată de ziua de marți sau de data de 13). Plus că mai erau și în frame-uri … parcă aveau delay.
Mă gândeam în dimineața asta stând în pat și filtrând, de fapt încercând să îmi amintesc ceva din săracele vise, că mi s-a stricat placa video – aia din cap. Și nu poate fi înlocuită ca aia de la calculator – sad!
De curiozitate am aruncat un ochi pe Goagăl să văd ce idioțenii aberează unii despre ce reprezintă când visezi alb-negru și mut pe deasupra.
alb = succes, spiritualitate, puritate
negru = probleme, dificultăți
mut = frica de a-ti asuma propriile opinii, admiratie, respect, izolare.
Aiurea și fără logică. Alții zic că visele sunt influențate de ce vedem la TV în ziua respectivă. O fi laptopul meu gri cu alb și negru, dar clar display-ul afișează color – deci clar nici p-asta nu am nimerit-o. Pe altundeva pe Goagăl se spune că dacă visezi alb-negru ai probleme emoționale – vine primăvara și ne astenizăm cu toții; iar cei care visează color au probleme psihice – concluzia din astea două este că mai bine nu visăm deloc, lucru care după alt studiu înseamnă că nu ai ținere de minte.
Pe scurt fiecare studiu spune ceva și eu tot cu para în pom rămân și nu ajung la ea.
Și nu a fost unul din acele visuri premonitorii ca aici sau aici.
Cred că am găsit o mică cauză (scuzați cacofonia) – No light!

Categorie:Ganduri
POSTAREA ANTERIORA
Atunci când iubesti
URMĂTOAREA POSTARE
Laptop de #evoBlogger
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

4 Comentarii

 • 2 November, 2013 la 08:06

  Si eu tocmai ce am visat alb-negru, iar personajul principal semana foarte bine cu Jack Lemmon :)) strange

  RASPUNDE
 • 13 March, 2012 la 22:02

  Eu visez mai rar, dar si cand visez, sunt niste vise foarte detaliate.

  RASPUNDE
 • 13 March, 2012 la 18:06

  niciodata alb negru

  RASPUNDE
 • 13 March, 2012 la 11:12

  interesant… n-am visat niciodata alb-negru si nici nu cred in interpretarea viselor…in general visele se formeaza din subconstientul tau… sunt mai mult actiuni pecare le doresti in adanc fara sa-ti dai seama si ti se realizeaza in vise ( asta o stiu de la profa de psihologie).. acum depinde si de structura psihologica a fiecaruia:) de visat e bine sa visam pt ca ne eliberam de toata ”energia negativa” produsa in timpul zilei prin diferite actiuni! Toate cele bune!

  RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!