theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ticket to business

Pentru a se destinde după o săptămână o parte dintre noi, ne place să ieșim în weekend să ne destindem. De cele mai multe ori căutăm nu doar un loc unde să mâncăm ci și să ne simțim bine. Eu personal am fost fanul jocurilor de societate încă de mică. Pe atunci erau jocurile de cărți și remi, iar o dată cu timpul am descoperit o gamă largă de jocuri de societate.
În același timp dacă vom alege să combinăm cele două tendințe vom putea oferi oamenilor un loc unde se pot aduna în jurul unui joc distractiv și în același timp vor putea savura o gustare. Avantajul este că asemenea localuri pot atrage atât adulți cât și familii cu copii. Seara, clientele preponderentă fiind adulții, iar pe timpul zilei vor fi familiile.
Nu știu dacă v-am spus, dar la un moment dat m-am gândit foarte serios să preiau un astfel de local. S-a întamplat cu vreo maxim un an înainte de începerea pandeiei, iar acum mă bucur că nu am făcut acel pas, pentru că nu se știe care ar fi fost consecințele. Gândul de a avea un asemenea local nu este complet îndepărtat, ci doar a rămas în plan secund.
Treaba ta, ca antreprenor, este să te asiguri că oamenii au o experiență grozavă în localul tău. Mâncare bună, personal amabil și jocuri distractive pentru toate gusturile. Pentru a avea succes ca antreprenor trebuie să avem un plan bine stabilit.
În primul rând trebuie să ne gândim care sunt costurile pentru deschiderea unui pub cu jocuri de societate?
– închirierea unui spațiu
– costurile echipamentelor și mobilierului
– achiziționarea jocurilor
– costuri cu personalul
Din punctul meu de vedere, locația este cel mai important lucru, de aceea trebuie să ținem cont de anumite lucruri:
– este aproape de un mijloc de transport în comun – totuși locațiile excelente înseamnă chirii mari și trebuie să ne gândim că profitul nu va veni imediat
– spațiul are și o terasă exterioară plină de verdeață, foarte bună pentru zilele de vară.
– spațiu să aibă mai multe încăperi, dintre care măcar unul să fie amenajat pentru copii
În privința jocurilor aici este o discuție întreagă. Pentru început putem avea jocuri clasice pe care le știu toți: remi, șah, table. Dacă vrem să atragem și împătimiții de jocuri de cazinou putem aloca o cameră jocurilor ca: blackjack și poker.
Jocuri educaționale pentru copii care se axează pe dezvoltarea anumitor abilități, tehnici sau domeniu de cercetare. După care putem achiziționa jocuri în care jucătorii joacă împotriva jocului – Cluedo, Pandemic. Mai putem căuta jocuri Eurogames unde jucătorii interacționează indirect unul cu celălalt – Ticket to ride, Catan, Carcassonne. Piața jocurilor de societate s-a dezvoltat intens, de aceea pentru început se pot achiziționa cele mai populare jocuri, iar cu timpul se pot achiziționat altele prin sondaj al clienților.
Unde clientul se va simți bine, va reveni, de aceea este important să avem pe lângă jocuri de societate bune și mici gustări și băuturi pentru toate gusturile.
Alegerea echipamentelor pentru pregătirea băuturilor și gustărilor este de asemenea importantă.
Sunt foarte multe băuturi care conțin espresso, așa că alegerea unui espressor bun va aduce valoare. Esențial pentru un espresso bun este cafeaua proaspăt măcinată și apa, de aceea o râșniță și un sistem bun de filtrare a apei ce va prelungi durata de viață a espressorului și va îmbunătății gustul cafelei, sunt esențiale.
Pentru cei care preferă băuturile pline de vitamine, vom avea nevoie de un blender și un storcător de fructe, de înaltă calitate. Pentru băuturile îmbuteliate vom avea nevoie de o vitrină specială – avantajul în acest punct este că acestea nu trebuie musai cumpărate ci se poate discuta cu firmele de unde achiziționați băuturile, iar acestea vă pot închiria astfel de vitrine – totul depinde de bugetul de moment.
Gustările pot fi din categoria crănțănele gata ambalate care nu necesită nici o preparare, (sărățele, chipsuri, covrigei, etc) sau din categoria celor care necesită pregătire minimă, cum ar fi
– floricele pentru care vom avea nevoie de un cuptor cu microunde
– sandwichuri gata preparate pentru care avem nevoie de o vitrină panoramică de unde clientul își poate alege ceea ce dorește, după care noi îl vom încălzi la un grill
– vafe – pentru că după dulciurile sunt iubite de toată lumea – pentru care vom avea nevoie de un mixer profesionist în care vom face aluatul, și un aparat special pentru preparat vafe.
Pentru toate accesoriile și aparatele care nu le folosim constant vom avea nevoie de spațiu de depozitare sau de etajere montate pe perete.Iar dacă vrem să economisim puțin timp și resurse vom aveam nevoie și de o mașină de spălat vase

Articol scris pentru SuperBlog 2021

Categorie:SuperBlog 2021
POSTAREA ANTERIORA
Amenajează-ți casa online
URMĂTOAREA POSTARE
#SmartShopping cu CashClub
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!