theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

#SmartShopping cu CashClub

Sunt genul care se uită la emisiuni pe TLC, genul de post TV din categoria Antena Star, doar ca să mă crucesc la prostia americană. Sunt și câteva emisiuni mai răsărite, gen ”Cake Boss” – prezintă operațiunile din cofetăria lui Buddy Valastro și cum prăjiturile se pot transforma în artă, sau ”Extreme Couponing” unde sunt prezentate tot felul de persoane care au dus cuponiada la un alt nivel încercând să economisească cât mai mulți bani.
Nu tot ce vedem la TV este adevărat, majoritatea emisiunilor având un scenariu să atragă publicul. Dacă ne uităm la oameni în general, majoritatea persoanelor sunt încântate când văd o reduce și probabilitatea de a cumpăra acel produs este mai crescută. Dacă un produs are cuvântul ”reducere” în dreptul prețului, nu înseamnă musai că acel produs are un preț mai mic decât în urmă cu o săptămână. Singura modalitate prin care vom știi dacă acel produs este sau nu redus, este prin documentare, dar nu avem timp pentru a cerceta.

sursa foto – canva.com

Cu toții știm cum este când pleci la cumpărături: te duci la magazin după lapte și ajungi la casa de marcat cu un cărucior din care produsele atârnă, gata să cadă. De cele mai multe ori uităm să cumpărăm chiar produsul după care venisem. Există modalități de a economisi pasiv sau a câștiga când facem cumpărături online – putem folosi o platformă de CashBack cum este CashClub
În primul rând trebuie să vorbim despre ce înseamnă CashBack?
Dacă este să traducem CashBack mot-a-mot din engleză acest cuvânt înseamnă ”bani înapoi”. CashBack este o mică recompensă pentru că ai achiziționat un produs sau serviciu. Adică o parte din valoarea produsului îți va fi returnată sub formă de bani sau puncte. Astfel comerciantul încurajează cumpărătorul să se întoarcă pentru noi achiziții folosind bonusurile obținute.
Sistemul de rambursare după cumpărături online permite tuturor participanților să câștige. Pentru vânzător împărțirea unei părți a profitului este un preț mic, deoarece datorită vânzărilor prin platformele de CashBack aceștia își cresc veniturile și își permit să acopere aceste cheltuieli. Scopul final este atragerea de noi clienți și extinderea bazei de date.
Cum funcționează CashClub?
În primul rând îți faci un cont gratuit pe https://cashclub.ro/ unde poți descoperi toate modalitățile prin care poți economisi. În momentul în care vei începe să folosești CashClub pentru a face cumpărături online, automat vei economisi, iar în contul tău va apărea suma de bani aferentă CashBack-ului. După ce vei avea minim 50RON în cont, vei putea face o retragere.
Când primești banii în contul tău?
Comisionul tău este înregistrat imediat ce plasezi și plătești comanda la unul dintre magazinele partenere. Acesta este aprobat când magazinul virează comisionul către CashClub (în aproximativ 15 zile). După ce trece perioada de retur (care de obicei este de 30 de zile) comisionul tău va apărea în cont. Așadar în aproximativ 45 de zile poți solicita plata în contul tău bancar a comisionului acumulat în contul CashClub.
În primul rând puteți găsi în Cupoane și Reduceri ale magazinelor partenere. Acestea se aplică înainte de finalizarea comenzii pe coșul de cumpărături. Fiecare promoție se acumulează și cu bonusul primit pentru achizițiile realizare, ceea ce înseamnă mai multe economii.

o parte din magazinele partenere / sursa foto – cashclub.ro
În pagina Comparator preturi puteți căuta produsul dorit, rezultatul căutărilor fiind toate magazinele partenere care dețin acel produs, împreună cu prețul produsului (puteți ordona crescător sau descrescător), dar și valoarea cashback-ului dacă achiziționați produsul prin linkul de pe site
CashClub are și un program de referral
– unde poți câștiga 30 lei pentru fiecare cont activat (adică vei primi 30 lei în contul tău atunci când prietenul invitat plasează o comandă validă).
– pentru fiecare magazin partener există un link ce poate fi distribuit, iar dacă cineva cumpără accesând site-ul de pe linkul distribuit de către tine, vei încasa un bonus.
Pentru cei ce folosesc ca browser Chrome, există și extensie pentru acesta care după instalare va deveni ca un asistent virtual ce îți va spune cât cashback vei primi dacă vei achiziționa un produs de pe unul dintre site-urile partenere.
Toate facilitățile CashClub pot fi accesate atât pe desktop cât și pe telefon cu ajutorul aplicației iOS și Android.
Ținând cont că BlackFriday și sezonul cadourilor ne bat la ușă, este momentul potrivit pentru a economisi.
Articol scris pentru SuperBlog 2021
Categorie:SuperBlog 2021
POSTAREA ANTERIORA
Ticket to business
URMĂTOAREA POSTARE
Feng Shui pentru creativitate
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!