theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Amenajează-ți casa online

Știți cum este când aveți în cap ideea cum ați vrea să arate camerele apartamentului?
Ideea există, iar urnătorul pas este începerea căutării, online sau offline. În această perioadă nesigură, varianta optimă este cea online. Problema este că nu toate ideile ce le avem sunt neapărat bune și nu ne putem imagina în totalitate dacă diverse piese de mobilă arată bine împreună.
Sunt de părere că atunci când ne alegem mobila, aceasta trebuie să fie atât plăcută cât și funcțională.
De exemplu pentru zona de birou de acasă, trebuie să vedem ce spațiu avem și să alegem între un birou fix și unul mobil, dar și un scaun confortabil neapărat reglabil pe înălțime.Mă gândesc la birou mobil pentru că poate vor fi momente când vei vrea să te bucuri de razele soarelui.
Pentru bucătăriile mici din apartamentele comuniste trebuie să avem suficient spațiu de depozitare dar și pentru gătit. În același timp trebuie să avem grijă să nu o aglomerăm.
Am descoperit de curând un marketplace pentru mobilă, unde sunt prezente 120 de magazine cu mobilă și decorațiuni, ce adună în total peste 700 de mii de produse – este vorba despre Biano
Vă întrebați cum se diferențiază de celelalte site-uri existente pe piață. Uitați 7 motive pentru care merită să aruncați un ochi la ei pe site.
1. Analiză avansată – pot analiza o cantitate mare de date, astfel încât procesul de cumpărare să fie cât mai convenabil.
2. Filtre specializate – pentru fiecare categorie există filtre ce sunt în strânsă legătură cu acea categorie.
3. Personalizarea conținutului – veți primi recomandări pe baza produselor tale preferate.
4. Sortare inteligentă
5. Recomandarea produselor similare – pentru fiecare produs veți primi recomandări similare, astfel încât puteți compara și alege varianta dorită
6. Căutarea după imagini – dacă ai văzut la cineva sau undeva un obiect de mobilier care ți-a atras atenția și i-ai făcut o poză, pe Biano există funcția de căutare vizuală, unde tu încarci poza din telefonul tău, iar acesta îți listează toate produsele care arată ca imaginea ta, sau asemănător.
7. Biano Studio – unde în format 2D îți poți alege diverse piese de mobilier și testezi dacă acestea se potrivesc împreună. În orice moment al creării poți salva și revenii la proiectul tău, dar îl poți împărtăși cu cei apropiați. În același timp vei ști întotdeauna cât vă va costa amenajarea.
Vă dați seama că următorul pas a fost să încerc amenajarea câtorva camere – vedeți în galeria de mai jos câteva idei.
Ar mai trebui îmbunătățite câteva elemente
– eliminarea fundalului pentru unele elemente, elimină și din mobilier
– ar fi benefic să putem alege dimensiunile camerelor, iar mobila și decorațiunile să aibă dimensiunile din descrierea produsului, pentru a-ți crea o mai bună idee de imaginea de ansamblu.
Articol scris pentru SuperBlog 2021
Categorie:SuperBlog 2021
POSTAREA ANTERIORA
Salina Artificială din Bucuresti
URMĂTOAREA POSTARE
Ticket to business
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!