theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Supermarket + Coada = Inspiratie

God dammit. Iar m-am trezit la 8:30. Treaba asta se întâmpla de vreo 10 zile. Si mereu mă trezesc în același moment al aceluiași vis. Parcă ar fi ceva ce se declanșează, în subconștientul meu, în momentul când ajung în acel moment al visului, care îmi apune “Trezirea!”. Devine frustrant la un moment dat. Și măcar de ar fi vorba în vis de vreo ușă pe care trebuie să o deschid, dar nu este nimic de genul ăsta. Oricum din vis îmi amintesc doar secvența dinainte de a mă trezi.
Se pare că am mai mult succes de a scrie ce gândesc când mă aflu la coada la supermarket, ci nu atunci când mă așez în fața colii de hârtie. Ciudat, dar în același timp funny. Poate atunci sunt mai relaxata si nu mă gândesc si la alte lucruri. Acesta este fragmentul scos din creier cât stăteam la coadă. De acum o să mă duc mai des la supermarket, cine știe, poate așa termin ce am început.
”Eram treaz. De ce nu observau? Oare era vorba de una din experiențele alea de care am auzit: awaken. Dar nu putea sa fie vorba despre asta pentru că nu priveam totul ca și cum aș fi fost afară din trupul meu. Ii vedem pe ei normal, ca și cum stăteam pe patul de spital. Știam ca am ochii larg deschiși dar ei nu vedeau acest lucru, asta putea să însemne că încă eram în comă. Era a treia oara săptămâna asta când aveam aceasta experiența. Da! Mi se mai întâmplase în decursul acestei săptămâni, așa am și aflat anumite detalii despre starea mea. Ceva nu era in regula totuși. Senzația nu era deloc plăcută; era ca și cum aș fi prins în propriul corp, dar fără să pot face nimic. Am vrut sa țip dar mi-am dat seama ca este inutil, pentru ca nu mă vor auzi. Am închis ochii, încercând sa mă relaxez și să gândesc pozitiv. Data viitoare când voi deschide ochii totul va fi in regula, iar doctorii vor observa că mi-am revenit.”
Totul a fost scris pe telefon cât am stat la coadă, iar când am ajuns acasă am zis că dacă tot este pe telefon să încerc să postez așa. Deci acesta este și primul post de pe telefon!
Categorie:Funny & Funky
POSTAREA ANTERIORA
Chillout Day
URMĂTOAREA POSTARE
Frustrare – SUA
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

1 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!