theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Chillout Day

Today is the chillout day! Și nimeni și nimic nu îmi poate strica această dispoziție.
Astăzi a gătit taicămiu ;)) – tocăniță. Din păcate fără cimbru, nu mai avem – ”Mama it’s over!”
Am descoperit că anumite jucării au făcut grevă că le-am ținut în sertarul de la birou o perioadă mult prea îndelungată. S-au hotărât că este timpul să vadă lumina zilei, să mai iasă în lume și s-au poziționat în formație ordonată pe o hartă a Londrei.
Azi m-am dat numai pe … Yanni… care alături de band-ul său cântă muzică New Age. Este vina … LUI! (nu știu cine este EL… de fapt știu dar nu vreau să vă zic) pentru starea mea de chill de azi. Astea sunt 3 dintre melodiile ce m-au hipnotizat, care m-au făcut să mi se facă pielea găinii pe șira spinării. Ca să înțelegeți mai bine sentimentul, doar două melodii au mai reușit această performanță.

 

 

Și m-am reapucat de goblen. Replica Pisicuvelei ar fi acum: ”Vrei să te măriți?! :))”, răspunsul ar fi: ”Dragă nu pot să fac nuntă fără tine, și oricum momentan nu am cu cine”. Concluzia acum: Se oferă cineva?
Asta este imaginea cam cum ar trebui sa arate la sfârșit
Atât am lucrat eu de când îl am… adică aproximativ 3 ani.
Categorie:Funny & Funky
POSTAREA ANTERIORA
Pneurile Pirelli
URMĂTOAREA POSTARE
Supermarket + Coada = Inspiratie
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

1 Comentarii

  • 21 February, 2012 la 20:29

    ii ce tare 🙂 Jucarii deastea am avut si eu 🙂 Ma jucam in fiecare zi cu ele

    RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!