theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Style Never Goes Out Of Style

Primul lucru de care ținem cont atunci când vedem ceva sau pe cineva este aspectul, acesta este cel ce ne face curioși, care ne intrigă și ne atrage. Suntem oameni și întotdeauna ne-a atras frumosul.
Toată lumea știe povestea rățuștei cea urâtă care a devenit într-o bună zi cea mai frumoasa lebădă; sau povestea prințului transformat în broască ce poate reveni la înfățișarea lui inițială doar când este sărutat de cineva care se îndrăgostește de el.
Toyota Corolla History
Astăzi vă voi spune o poveste ce a luat naștere în noiembrie 1966. În decursul celor 11 transformări ale ei această frumusețe s-a vândut în peste 40 milioane de unități. Pentru cei ce nu si-au dat seama, mă refer la Toyota Corolla. Acest model, este unul dintre cele mai fiabile mașini din întreaga lume, dar la capitolul designului exterior a fost neatrăgător. (mai jos este prezentată o mică istorie a modelului)

Din fericire/păcate nu suntem ca pisica din videoclipul de mai jos.

Suntem oameni, iar majoritatea, ne gândim întâi la fiabilitate în momentul când dorim să achiziționăm o mașină. Dar noua Toyota Corolla este frumoasă cu un scop precis. Aceasta ne demonstrează că o mașină ce ne atrage atenția la prima vedere datorită aspectului poate să fie sigură în funcționare.
Volan noua Toyota Corolla console
Pe lângă obișnuitele ABS, EBD, sistem de control al stabilității și al tracțiunii, sistem de asistență la pornire în rampa, noul model Toyota Corolla oferă un plus de siguranță pe timpul nopții cu ajutorul farurilor Follow me home – acestea rămân aprinse timp de 30 secunde după parcare pentru a-ți lumina calea de acces spre casă.
Pentru cei care urăsc parcarea cu spatele, acum munca le este ușurată deoarece mașina este echipată cu o cameră video pentru marșarier, dar și senzori de parcare față și spate. Mașina vine echipată și cu un nou sistem inteligent de asistență la parcare (pentru cei comozi, fricoși sau leneși) ce manevrează automat mașina în spațiul de parcare ales, tu doar controlezi viteza.
2012 Toyota Corolla Levin ZR (front), Levin SX (right), Ascent Sport (blue) and Ascent (rear)
Articol realizat pentru Etapa nr. 1 a concursului SuperBlog 2013.
Categorie:SuperBlog 2013
POSTAREA ANTERIORA
10 filme cu masini
URMĂTOAREA POSTARE
Korean Grand Prix – Yeongam – Korean International Circuit (Fourteen Race Formula 1 2013 season)
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

1 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!