theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Feng Shui pentru creativitate

Cristalele vin în multe forme diferite, unele sunt create natural, altele sunt făcute de om. Cristalele trebuie pregătite înainte de a le folosi. Acest lucru va spori eficacitatea și va ajuta la prevenirea oricărei energii nedorite.
Cristalele și pietrele semiprețioase au această abilitate uimitoare de a ne ajuta să ne conectăm cu energia universului, mai ales pentru că acestea s-au format pe suprafața pământului cu milioane (sau chiar miliarde) de ani în urmă. Elemente precum apa, oxigenul, sodiul, potasiul și magneziul sunt prezente în acest proces de contopire. Cristalele se formează în funcție de condițiile specifice de mediu și de amestecul elementelor specifice care se formează. Forma de creștere, culoarea, duritatea și percepția cristalelor depind de temperatură, apă, lumină, presiune, timp și spațiu.
Energia lor ne poate ajuta să ne transformăm mental, fizic, emoțional și spiritual. Corpul nostru este compus din energie care se manifestă în diferite feluri. La fel, fiecare cristal are utilizări diferite.
Cristalul iubirii este considerat a fi cuarțul trandafiriu. Acesta ajută atât persoanele singure să-și găsească pe cineva, cât și pe cei ce sunt în relații și vor să restabilească încrederea și armonia în relație

cuarț trandafiriu / sursa foto – stonemania.ro

De exemplu pietrele care au cea mai mare putere de a atrage bogăția și prosperitatea sunt : pirita (sau popular spus aurul prostului), jad verde, smaraldul și rubinul.

pirita / sursa foto – stonemania.ro

Lodolitul este o piatră extrem de mitică foarte folositoare pentru definirea obiective. Este un excelent partener pentru meditație, direcționând energiile cu mai multă intensitate, permițându-vă să vă conectați la sinele vostru superior și să căutați un scop spiritual. Este o piatră a transformării, a reflecției și a arătării intențiilor adevărate. Se crede că poate echilibra hormonii, tensiunea arterială scăzută și ajută la afecțiunile ochiului și ale creierului.

Lodolit / sursa foto – rjchakra.weebly.com

Se crede că moldavitul s-a format acum 15 milioane de ani, când un meteor s-a ciocnit cu pământul. Pentru cei care cred în el, cristalul ajută la eliberarea bagajelor nedorite din trecut prin descoperirea gândurilor, sentimentelor și emoțiilor care te țin blocat.

moldavit / sursa foto – stonemania.ro

Piatra soarelui este cristalul preferat pentru a încuraja gândirea pozitivă. Se crede că își obține energia de la soare, umplându-și proprietarul cu dragoste și pozitivitate. De asemenea, se spune că protejează, energizează și aduce noroc.

piatra soarelui / sursa foto – stonemania.ro

Carnelianele vin într-o varietate de culori, de la roșu-portocaliu la roz la maro. Piatra este folosită de cei care caută un plus de curaj, descoperirea talentelor ascunse și stimularea creativității.

carnelian / sursa foto – etsy.com

Adesea găsit în gospodăriile și afacerile chineze, ametistul este asociat cu calmul și liniștea. Este o piatră excelentă pentru meditație, ce oferă stabilitate și putere.

ametist / sursa foto – stonemania.ro

Ochiul tigrului de culoare albastră este folosită de cei care doresc să se concentreze doar asupra lucrurilor și oamenilor care îi vor ajuta să-și atingă obiectivele

Ochiul tigrului de culoare albastră / sursa foto – stonemania.ro

Morganitul este ales pentru a renunța la trecut, mai ales în relații. Este pretins să vindece răni vechi și să scape de traume ascunse, astfel încât utilizatorii să poată lăsa trecutul în urmă cu o inimă și o minte mai ușoare.

morganit / sursa foto – elenoh.ro

Cristalul Herkimer vă poate ajuta să vă urmați visele. Acest cristal are atât capacitatea de a transmite propria energie, precum și de a primi și amplifica energia spirituală.

Herkimer / sursa foto – pastpres.com

Fiecare piatră are propriile sale energii și atribute pe care trebuie să le înțelegi și să le descoperi, pentru a ști cum să le folosești cel mai bine pentru tine. Este benefic să plasezi cristale prin casa pentru a te înconjura constant cu energie pozitivă – elemente de Feng Shui.
Feng Shui este despre optimizarea mediului ce te înconjoară. Este un simplu set de principii ce te ajută să aliniezi spatiu în care trăiești cu ceea ce simți și îți dorești. Feng Shui împarte lumea în cinci elemente esențiale. Armonizarea acestor cinci elemente te poate ajuta să-ți îmbunătățești calitatea vieții.
Articol scris pentru SuperBlog 2021
Categorie:SuperBlog 2021
POSTAREA ANTERIORA
#SmartShopping cu CashClub
URMĂTOAREA POSTARE
The ambitions of a kitchen
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!