theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Shopping

Anul trecut am încercat să dau câteva sfaturi legate de alegerea ținutei – să nu credeți că sunt mare expertă – și v-am spus și câteva cuvinte despre un magazin online cu haine pentru femei, destul de cochet, care mi-a atras atenția.
Când am fost ultima dată în București (cu ocazia Zilei Bloggerilor la Masca) mi-am spus că ar fi o idee bună să văd și fizic produsele expuse pe site, în boutiqe-ul de pe Lipscani nr 77.
Stilul meu vestimentar este cam haotic uneori – o știu și eu mi-au spus-o și câțiva prieteni. În momentele când nu sunt așa de haotic îmbrăcată am câteva obsesii vestimentare, pe care le cred totuși cu bun gust.
Prima ar fi cămășile, mânecă scurtă sau mânecă lungă – detalii mai puțin important, cu gulerul gen tunică. Am văzut un astfel de model și în acest magazin. Numai că are ceva în plus care o face și mai feminină. Mâneca acesteia este lungă, dar cu ajutorul unei bande cu imprimeu floral aceasta se poate plia, transformându-se într-o cămașă cu mânecă trei sferturi, sau chiar scurtă, Același detaliu cu imprimeu floral se regăsește si pe banda cusăturilor laterale.
De ce îmi plac aceste modele de cămăși – deoarece se pot asorta atât la o pereche de blugi cu cizme, cât și la un pantalon la dungă cu pantofi.
Că veni vorba de blugi, am văzut și o pereche care mi-a atras atenția. În primul rând pentru aspectul lor, iar în al doilea rând pentru denumire – Jeans boyfriend.
Par comozi și ușor de purtat, iar rupturile și țintele le conferă un stil urban-chic. De ce zic că denumirea mi-a atras atenția, și la ce m-a făcut să mă gândesc – la diminețile când te trezești lângă prietenul tău, te duci și pui de cafea și îi îmbraci hainele pentru a-i simți mirosul.
camasa-cu-platca-jeans-boyfriend
Recomandarea mea este aceeași – vizitații, atât offline cât și online. Aruncați-vă un ochi la ei pe site și spuneți-vă părerea.
Categorie:News Blog
POSTAREA ANTERIORA
Calendarul curselor de Formula 1 in 2013
URMĂTOAREA POSTARE
Somnul nu este pentru toata lumea
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!