theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Let’s dress in Style

Se spune că haina îl face pe om. Să știți că într-un fel este adevărat. Dacă tu te simți bine într-o ținută și îți place acest lucru se vede. Acea țintă trebuie aleasă cu grijă în funcție de mai multe criterii.
O să încerc să dau câteva sfaturi în legătură cu alegerea ținutei:
– ținuta trebuie aleasă în funcție de locul unde te duci/conjunctura în care te afli – vi s-ar părea ciudat să vedeți într-o sală de sport un bărbat îmbrăcat la 4 ace care lucrează la aparate.
– vârsta este și ea un factor – ce ați zice dacă pe lângă dumneavoastră pe stradă ar trece o babă îmbrăcată cu mini-jupe și top.
– sezonul în care te afli – nu poți purta costum de baie când afară sunt -20ºC (de fapt nu te împiedică nimeni să te îmbraci așa, numai că ajungi la spital cu degerături)
– înălțimea și greutatea sunt și ele un factor de care trebuie să ținem cont – cu o croiala care avantajează, nu care să scoată în evidență defectele.
Nu este interzis să fii puțin nonconformist, dar nu exagerat
– dacă ești gazdă, iar în vizită vin prieteni apropiați îi poți primii și în pijamale.
– pentru o întâlnire de afaceri în aer liber, într-o zi frumoasă, poți scăpa de costul și adopta o ținută compusă dintr-o pereche de blue-jeans și o cămașă.
Singura dată când nu îți poți alege vestimentația, este la locurile de muncă unde există o ținută impusă: doctorii la spitale trebuie să poarte halate albe, mecanicii unui atelier auto salopete, polițiștii și pompierii uniforme cu inscripții distincte, etc.
Alegerea ținutei vestimentare este o adevărată artă pentru femei – nimeni nu se naște învățat, totul se învață și se cultivă. În era tehnologiei totul este mult mai ușor.
Există mult site-uri de unde îți poți achiziționa haine, dar nu toate au produse de calitate, prețuri acceptabile și pentru că tot este vorba de ținute: nu au ”vestimentația” să te atragă.
Pentru doamnele și domnișoarele care doresc să achiziționeze haine la un preț acceptabil și de calitate, am o recomandare: magazinul online de haine pentru femei Style247.ro
Eu când intru pe un magazin online nu vreau să fiu agasată de reclame care sar din toate colțurile paginii – daia și intru online să admir liniștită produsele; dacă aș vrea să se uite mereu cineva peste umărul meu m-aș duce la un magazin clasic unde vânzătoarele sunt în spatele tău în secunda când intri în magazin.
Site-ul este aerisit, produsele se găsesc foarte ușor – nu ar strica să se adauge o sortare după mărimi sau o selecție a produselor după mărimi.
Singurele dezavantaje ale magazinelor online este faptul că nu poți proba, mai ales că măsurile se schimbă neîncetat și nu mai ști ce număr porți de fapt. Eu fiind mai plinuță îmi este mai greu să găsesc ceva care să pice bine pe mine. Din fericire ei au și o adresă fizică unde poți vedea și proba produsele, ceea ce este un plus.
Nu știu acum dacă baza de produse de pe site și din magazin este corelată, dar totuși pentru un magazin nu foarte mare este un pas destul de bun să fie găsiți online.
Pentru a vedea întreaga gamă pusă la dispoziție, mai ales colecția de iarnă, îi puteți vizita online (oricând) sau offline (în fiecare zi intre orele 10:00-22:00)
Un lucru mai am de spus pe sfârșit: poți avea 1001 calități dar dacă te îmbraci ca un vagabond nimeni nu se va uita la tine, asta mai ales că de cele mai multe ori prima impresie contează, iar în majoritatea timpului această impresie este dată de cum te îmbraci.
Categorie:Advertoriale
POSTAREA ANTERIORA
USA Grand Prix – Austin – Circuit of The Americas (Penultimate Race Formula 1 2012 season)
URMĂTOAREA POSTARE
Aventura de la BJ la V8
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

1 Comentarii

  • 24 February, 2013 la 16:01

    […] trecut am încercat să dau câteva sfaturi legate de alegerea ținutei – să nu credeți că sunt mare expertă – și v-am spus și câteva cuvinte despre un […]

    RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!