theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Seriale

Din categoria ”I’m bored!”
În ultimul timp am început să îmi întreb cunoscuții despre seriale, o recomandare la ce să mă mai uit, și am cam ajuns la concluzia că am văzut aproape orice este posibil.
Dacă m-aș apuca să enumăr serialele pe care le-am văzut … ar dura prea mult, mai simplu este să zic ce nu am văzut sau la ce nu am de gând să mă uit niciodata.
Nu cred că voi avea răbdarea necesară să încep să mă uit la ”Lost” și ”Tânăr și neliniștit”.
Există seriale care mi-au marcat o anumită etapă a vieții și pe care le-aș revedea de 1001 ori. Nu știu de unde să încep. De fapt ar fi ușor …
Încep cu serialul pe care îl regret cel mai mult că nu va mai fi ”Lie to me”. Personal mi-a plăcut extrem de mult și … no comment.
După ar fi serialele cu adolestenți, cum ar fi : ”Gossip Girl”, ”One Tree Hill”, ”Pretty LittleLiars”, ”90210” – ambele ecranizări, ”Switched at Birth”, ”Veronica Mars”. Un loc special pentru mine în această categorie îl are ”The O.C.” (Rebeli înCalifornia) – este serialul din timpul liceului, și pe care de atunci l-am revăzut în fiecare sesiune 😀
Serialele supranaturale sau cu ființe luate din basme : ”Vampires Diaries”, ”True Blood”,”The Gates”, ”Teen Wolf”, ”Supernatural”, ”FlashForward”, ”Ghost Whisperer”, ”KyleXY”, ”Merlin”, ”Smalville”, ”Terminator: The Sarah Connor Chronicles”, “Heroes”.
Cele gen polițiste saucu tentă criminalistică: ”Blue Bloods”, seriile CSI, ”Criminal Minds”, ”Dexter”,”Bones”, ”Charlie’s Angels”, ”Burn Notice”, ”Criminal Justice”, ”Eureka”, ”Flashpoint”,seria ”Law and Order”, ”The Mentalist”, ”NCIS”, ”Nikita”, ”Prison break”, ”Rookie Blue”,”Southland”,”The Listener”,”Fringe”, ”Columbo” – vechi și bun.
Serialele emisiuni/reality-show: ”The Amazing Race”, ”Survivor”, ”Huge”, ”The Apprentice”,”Jersey Shore”, ”LA Ink”, ”Miami Ink”, ”NY Ink”, ”The Ultimate Fighter”, ” The Pickup Artist”, ”So You Think You Can Dance”, ”Top Chef”, ”Life of Ryan”, ”Pimp myride”, ”Punk’d”.
Astea nu le pot găsi o categorie … dar sunt funky: ”Desperate Housewives”, ”Friends with Benefits”,”Raising Hope”, ”ArmyWives”, ”Seven Heaven”, ”Boston Public”, ”Early Edition” (astae ala cu pisica care aduce ziarul cu știrile de a doua zi – este pus de mine pe Vplay).
Medicale: ”House M.D.”,”Greys Anatomy”, ”Hart of Dixie”, ”Hawthorne”, ”Private Practice”, ”E.R.”, ”ThreeRivers”, ”Dr. Quinn” – nu știu câți din voi am văzut serialul acesta, este foarte vechi dar foarte bun.
Toate le găsiți pe Vplay, și nu mă apuc să le pun link 😀
Am zis că o să măapuc de ”OZ” si seriile “Stargate” (SG1, Atlantis, Universe) în viitor când o să am un net mai bun.
Etichetă:,
POSTAREA ANTERIORA
Avalansa de Vampiri
URMĂTOAREA POSTARE
Sa-ti amintesti de prima data
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

9 Comentarii

 • 5 July, 2013 la 21:55

  Poţi să-ţi dau câteva sugestii, seriale care mi-au plăcut (având în vedere că pe majoritatea pe care le-ai văzut, le-am văzut şi eu).
  1. Arrow (al căruit personaj, Oliver Stone, era Green Arrow în Smallville) – având ca bază de plecare cartea The Green Archer (Arcaşul verde) a lui Edgar Wallace. A început în 2012.
  2. Touch – (un părinte descoperă că fiul său autist prevede viitorul) – Mister, sf, drama
  3. Person of interest (crimă, acţiune, conspiraţii, sf). – foarte bun.
  4. The good wife (cu avocaţi).
  5. Lost girl (fantasy – despre o sucubus şi o lume de personaje de basm) acţiune, fantasy, horror. (aduce către True Blood)
  6. White Collar (crime, drama, comedie) îmi place mult.
  7. Elementary (unde Sherlock Holmes trăieşte în SUA, Watson este Lucy Liu) interesant, poliţist.
  8. Continuum (SF, crime, thriller) foarte bun – serial nou. Salt în timp (dintr-un viitor indepărtat în prezent).
  9.Beauty and the beast (thriller, crime, iubire) bazat pe poveste, este un serial poliţist, unde The Beast este un soldat modificat genetic … Imi place.
  10. Covert Affairs – (spionaj – CIA… ) stil Nikita
  11. Castle (crime, comedie, drama) – amuzant, scenariu f. bun. Un scriitor care se alătura unei brigăzi de poliţie pentru a-şi găsi subiecte pentru cărţi.
  12. Grimm (supernatural, crime, drama, fantasy) îmi place, interesant.
  13.The Client List (drama) – cu Jennifer Love Hewitt.
  14. Shameless (2011)(US) (comedie, dramă) – mi-a plăcut varianta SUA. (pentru că prima era UK)
  15. Suits (avocaţi). (comedie, dramă)
  16. Saving Hope (dramă, fantasy) – combinaţie între Grey’s Anatomy (sunt medici şi Hope este spital) şi Ghost Wisperer . Nou – 2012.
  Vizionare plăcută!

  RASPUNDE
  • 6 July, 2013 la 00:54

   Multumesc de recomandari. O parte din ele le-am vazut, tinand cont ca aceasta postare este foarte veche. O lista mai update exista pe aceasta pagina.

   RASPUNDE
   • 6 July, 2013 la 01:01

    Văd că le-ai văzut aproape pe toate cele pe care ţi le-am recomandat eu mai sus. Poate că ar fi Burn Notice de care n-am amintit (spionaj, crime,comedie). Este Grimm, pe care nu l-ai văzut, sau cel puţin nu e notat acolo. Mi-am amintit şi de Once Upon a Time – care are 2 sezoane deja.

   • 6 July, 2013 la 01:07

    Grimm, Once Upon a Time, Lost Girl si Shameless nu le-am vazut. Treb sa fac un mic update la lista, pentru ca am mai vazut intre timp Continuum si Frankling & Bash (un fel de Suits)

   • 6 July, 2013 la 02:42

    Sper să-ţi placă!

 • 20 February, 2012 la 08:51

  Pillars of The Earth – de fapt miniserie de 8 ep
  Sherlock – Tânăr Sherlock modern, merită măcar un ochi
  Game of Thrones
  Roma
  Mad Men – agentie de publicitate din anii 60
  Californication
  comedii: Two and a Half Men, 2 Broke Girls, Big Bang Theory

  RASPUNDE
 • 7 January, 2012 la 21:21
  Miruna

  Se pare ca in ultima vreme toata lumea cauta seriale :)) . Si eu sunt in cautare unui serial caci m-am saturat de cele pe care le vad in mod constant. Chiar mai devreme ma plangeam pe blog.
  In momentul de fata vad : Grey's Anatomy,Private Practice,Royal Pains,Body of Proof si Fringe .

  RASPUNDE
 • 7 January, 2012 la 21:03
  Andrei

  Nu vad nimic din categoria comedie. Nu esti consumatoare de asa ceva? Iti recomand un nou serial, se numeste "Last Man Standing" si are pana in prezent 12 episoade. E super

  RASPUNDE
 • 7 January, 2012 la 20:15
  Szasz Sebes Paul

  Si eu am scris o postare despre seriale

  RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!