theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Semne de Pamant

Semnele zodiacale se împart în patru grupe, corespunzătoare celor patru elemente: focul, pământul, aerul și apa. Semnele din același element se înțeleg foarte bine între ele, iar energiile lor se împletesc armonios și constructiv. Semnele de Foc și cele de Aer sunt, semnele masculine, în timp ce semnele de Apă și de Pământ sunt semnele feminine.
Semne de Pamant: Taur, Fecioară, Capricorn.
Earth
Cu aceste semne pășim pe teren ferm, solid. Având o mare nevoie de siguranță fizică și materială, și-au dezvoltat simțul de prevedere, prudență, rațiune și control. Practici și realiști, sunt de neîntrecut când este vorba de analiză și execuție.
Ordinea și metoda, combinate cu strategia și diplomația devin instrumente eficiente în mâna lor. Sunt calmi, liniștiți, ponderați și rezervați. Odată ce le-ai câștigat încrederea, te poți bizui pe ei – sigur nu te vor dezamăgi. Fidelitatea lor se naște din nevoia de constanță și permanență. Ca rezultat al nevoii de siguranță, îți doresc să fie acceptați de societate și să se integreze cât mai bine în sistemele ei.
Conservatori și tradiționaliști, se tem de nou și nu agreează deloc neprevăzutul. Convinși că orice lucru solid are nevoie de o perioadă de gestație, nu se grăbesc să ia decizii. O fac doar după o analiză minuțioasă a situației și, fără s-o știe, sunt adevărați experți ai studiilor de fezabilitate. Însă găsim printre ei și mulți indivizi dogmatici, înguști la spirit, tipicari, rigizi și încăpățânați.
După ce au hotărât un lucru, arareori se mai întorc din drum. Pornesc la treabă cu răbdare și tenacitate. Nu se feresc de muncă grea, iar rutina nu îi deranjează. De altfel, sunt semnele care se descurcă cel mai bine în treburile zilnice. Realitatea prezentă și cncretă este domeniul în care evoluează cel mai bine.
Se interesează de ceea ce se petrece în lumea lor, în țara lor, la slujba lor sau în familie, doar pentru a se pregăti să facă față cât mai bine evenimentelor, pentru a ști cum să-și folosească aptitudinile, cum să-și construiască o viață sigură, productivă și împlinită, cum să obțină profituri. Conectați prin toate fibrele la lumea concretului, mânuiesc materia cu îndemânare, indiferent că e vorba de obiecte, case, terenuri sau bani. Pentru toate astea au un simț înăscut, cum, de altfel, au intuiții admirabile și în ceea ce privește oamenii care le-ar putea fi de folos sau, dimpotrivă, dăuna.
Legătura lor cu realitatea se face prin intermediul simțurilor fizice. Semnele de Pământ au o relație excelentă cu propriul trup și sunt foarte sensibile. Simțurile lor percep toți stimulii din jur, îi ajută să cunoască și să analizeze natura obiectelor sau mecanismele experiențelor personale, constituind astfel un sistem prin care interacționează cu viața. Îți conservă bine sănătatea, fie pentru că nu-și reprimă și nu-și subevaluează nevoile fizice, fie pentru că ”antenele” le semnalează din timp dacă ceva nu merge bine.
În dragoste, arareori o iau razna. Pentru ei, romantismul este doar cireașa de pe tort, iar sexualitatea este baza. Sunt extrem de senzuali și savurează amorul carnal (inclusiv Fecioarele, chiar dacă, pudice, o arată mai rar). Performanțele lor sunt constante, fiindcă nu le displace rutina, iar sexul face parte din viața lor asemenea hranei sau somnului. E drept că le cam lipsește fantezia, dar compensează prin cantitate și rezistență.
Categorie:Astrologice
POSTAREA ANTERIORA
4 Anotimpuri, 12 Zodii
URMĂTOAREA POSTARE
Semne de Apa
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!