theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Semne de Apa

Semnele zodiacale se împart în patru grupe, corespunzătoare celor patru elemente: focul, pământul, aerul și apa. Semnele din același element se înțeleg foarte bine între ele, iar energiile lor se împletesc armonios și constructiv. Semnele de Foc și cele de Aer sunt, semnele masculine, în timp ce semnele de Apă și de Pământ sunt semnele feminine.
Semne de Apa: Rac, Scorpion, Pești.
Water
Cu semnele de Apă plonjăm în lumea enigmatică a subconștientului esențial. Structurile, teoriile și principiile sunt noțiuni care rareori se găsesc în modul lor de operare. Și asta pentru că simțul nu poate fi măsurat, definit sau încorsetat în legi. Imaginația este unul dintre harurile lor de preț. De fapt, se pare că acești nativi nici nu gândesc conceptual, ci în imagini.
Uneori par să primească răspunsurile de-a gata, fără să știe de unde le vin. Nu se pot justifica, iar dacă îi forțezi să explice de ce au acționat într-un anume fel sau făcut o anume observație, tind să se închidă în sine sau vin cu cele mai absurde argumente.
Nu le lipsește inteligența, nici vorbă (în fond, Einstein sau Bill gates aparțin semnelor de Apă), doar că, la ei, inteligența funcționează… altcumva!
Dacă îi privești din afară, sunt oameni liniștiți, simpatici, înțelegători, răbdători și toleranți. Uneori par pasivi sau indolenți, alteori, iraționali și plini de toane. Pentru unii, sunt magnetici și fascinanți, pentru alții – enervanți și de neîncredere. În ceea ce-i privește, înclină să ia oamenii așa cum sunt și, mai ales, să-i înțeleagă.
Ei știu că nu există un singur adevăr, ci mai multe, că lucrurile au nenumărate fațete, că ceilalți sunt ființe complexe. De astfel, sunt familiarizați cu latura întunecată a naturii umane. Manifestă o empatie și o înțelegere care deschid sufletele. Simt emoțiile celor din jur, le ghicesc ușor starea de spirit.
Fiindcă sunt plini de compasiune și știu să păstreze un secret, oamenii li se destăinuiesc fără rețineri. Pe de altă parte, dau o mare importanță primei impresii, nutrind simpatii și antipatii puternice. Pentru ei, intuiția, presimțirile, visele sau telepatia fac parte din viața cotidiană și stau la baza multor decizii.
Enervant este că, ulterior, se dovedește că au avut dreptate să procedeze cum au procedat. Antenele lor sensibile le spun că dincolo de realitate există o lume nevăzută, în care acționează foarte subtil.
Credința lor merge de la simpla suprestiție până la comuniunea de natură mistică. Dar marea împlinire a vieții rămâne iubirea. Indiferent că este vorba de iubirea de semeni, de cea maternă sau de cea pentru partener, aceasta este nesecată și poate duce până la sacrificii.
În dragoste, pot merge de la devotament și până la a trăi prin celălalt, până la contopire și pierderea identității. În cuplu, partenerul se poate simți copleșit sau chiar sufocat de atâta atenție, iar uneri nu face față poverii sentimentelor revărsate asupra lui.
Iar nativii semnelor de Apă adună câteva decepții sentimentale, până când învață să-și doneze sau să-și strunească afectivitatea. Asta nu exclude însă recidiva. Dar, de la o experiență la alta, ei își regăsesc intactă capacitatea de a iubi. Din punct de vedere sexual, sunt semnele care oferă cea mai mare bogăție de trăiri . Intuiția le spune ce anume ăși dorește ființa dragă, iar expresia lor erotică este foarte nuanțată și profundă.
Categorie:Astrologice
Etichetă:, , ,
POSTAREA ANTERIORA
Semne de Pamant
URMĂTOAREA POSTARE
Semne de Aer
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!