theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Press reset and begin

Din fericire vechiul an a plecat, iar acum putem pășii în noul an. Din punctul meu de vedere primul pas este realizarea unei liste de rezoluții – cele mai ascunse dorințe, cele mai nebune și în același timp cele mai arzătoare vise.
Anul ce tocmai a trecut a fost unul plin de schimbări, dar și monoton pentru mine, așa că mi-am propus câteva obiective pentru acest an.
Să revin la blogging, sau mai bine spus să mă reapuc de scris – cel puțin un articol pe săptămână.
Să plec în minim un City Break, daca se poate să combin această escapadă într-una dintre țările și perioadele în care se desfășoară un mare premiu de Formula 1, ar fi perfect.
Să slăbesc – cei ce mă cunosc știu că am forme rubensiene. Nu mă deranjează cum arăt, ci doresc să fac acest lucru pentru sănătatea mea și pentru a mă simți bine în propriul corp.
Să îmi fac curaj să îi spun, minim unui băiat, că îmi place de el…
Să îmi pictez peretele fin sufragerie cu harta lumii…
Să vizitez locurile frumoase din țara noastră…
Să dau de permis pentru motocicletă…
Să fac mai multă mișcare…
Pot începe prin schimbarea stilului de viață, să adopt unul mai sănătos. Știți cu toții că în momentul când îți dorești să slăbești ești determinat pentru 5 minute maxim, după care încep îndoielile: trebuie să mă duc la sală și pierd din timpul și așa puțin pentru celelalte hobby-uri, trebuie să renunț la alimentele care îmi plac cel mai mult și să le înlocuiesc cu variante mai scumpe lu sănătoase care nu îmi plac, trebuie să cheltui prea mulți bani pe vizitele la nutriționist, trebuie să mă înfometez, etc. Dacă totuși trecem peste acest impas inițial și ne apucăm de slăbit, există al doilea impediment – nu se văd rapid rezultatele mult așteptate și/sau ești lipsit de energie.
O alternativă ne este oferită de către LIMITLESS. O echipă de oameni cu experiență de 5 ani și 5000 de clienți fericiți. Te scutesc de alergătura și timpul pierdut în trafic pe drumul spre sală și nutriționist – totul întâmplându-se online, dar fără a pierde din calitate – programul este construit de către un nutriționist pregătit și poți oricând apela la acesta prin grupul de Facebook, e-mail sau Skype.
Susțin că pot transforma spectaculos, radical și în același timp sănătos pe oricine.
Poți găsi pe site-ul lor cele 3 pachete ale Programului Reset.
… so press reset and begin the transformation
Categorie:Advertoriale
POSTAREA ANTERIORA
Animalul tau de companie
URMĂTOAREA POSTARE
Pentru Doamna Diriginta
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

1 Comentarii

  • 13 March, 2018 la 14:31

    […] o lună jumătate v-am vorbit despre obiectivele acestui an, unul dintre ele fiind slăbitul. Am realizat de atunci că pentru a face acest pas […]

    RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!