theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Piese auto

Cumpărăturile online încep să devină din ce în ce mai populare în zilele noastre.
Câteva dintre motive ar fi: evitarea aglomerației și a cozilor, comoditatea și economisirea timpului (majoritatea persoanelor au slujbe ce nu le permit să se deplaseze la un magazin fizic și să piardă ore in sir pentru a găsi articolele dorite sau poate la ora când ies de la servici, magazinul este deja închis), promoțiile și reducerile mult mai dese, o gamă mult mai variată de produse (din cauza chiriilor mari, multe dintre magazinele clasice nu își permit un spațiu foarte mare pentru expunerea produselor), posibilitatea de a comanda din alte țări, dar și prețurile mult mai mici. Plus că poți compara mult mai ușor prețurile diverselor magazine online. Era să uit de ”plimbatul” prin magazin nestingherit, fără să simți vânzătorul ca o umbră.
Online poți cumpăra orice dorești – de la chibrituri, mâncare, cărți, piese auto, telefoane chiar și o casă sau mașină. Și că veni vorba de piese auto în ultima perioadă mă tot uit după anumite componente, pentru că am mici probleme la mașină.
Am luat la rând majoritatea site-urilor de piese auto iar informațiile sunt foarte haotice pe unele, dar în cele din urmă am găsit unul unde poți alege modelul mașinii la milimetru – deoarece când vine vorba de piese pentru mașină este foarte important să alegi exact pentru modelul tău. (mai jos vă prezint câteva imagini cu opțiunile alese de mine).
Marcile
Modele Fabia Modele Fabia 6Y2
În momentul achiziționării mașinii tatăl meu s-a gândit că o parte din piese (filtre, kitul de distribuție, uleiul, bateria) să le schimbe (mașina a fost la mâna a doua) așa că ne-am plimbat o zi întreagă prin orașul nostru mic pentru a vedea prețurile acestor piese prin magazinele existente. Am ajuns să facem comandă de câte o piesă de la fiecare magazin. Vă dați seama ce distracție a fost pe capul nostru.
În momentul când unul dintre amortizoarele portbagajului s-a stricat tatăl meu s-a gândit el să facă același lucru. Numai că nu i-a convenit prețul din magazin. După s-a dus la într-un sat lângă orașul nostru, la un centru de dezmembrări să vadă poate găsește acolo, dar fără succes – găsise pentru alt model de Fabia. Eu între timp m-am uitat pe internet și am văzut că prețul este mult mai mic decât cel din magazin, așa că i-am spus.
Dar greu te înțelegi cu omul care preferă metoda clasică. Totuși după două zile de argumente am reușit să îl conving, plus că dacă tot lua amortizoare, îi trebuiau mașinii și niște huse și covorașe.
Și uita ața împuști trei iepuri deodată fără să alergi prin tot orașul după ei. Dar să vă zic și vouă unde am găsit totul. Pe AutoHut.ro – un site ce oferă prețuri mici, iar pentru a te convinge singur îți oferă posibilitatea de comparare online a acestora, plus că îți garantează livrarea în 24 de ore și pentru a comanda nu trebuie să te înregistrezi. Am uitat să vă spun că oferă livrarea gratuită la orice comandă ce depășește suma de 399ron. Plus că dacă ceea ce ai făcut comandă nu este ceea ce-ți doreai poți returna în maxim 10 zile și îți primești banii înapoi.
O singură modificare aș aduce site-ului, și aceasta este din punct de vedere vizual – la meniul principal/header.
Header AutoHunt
Categorie:News Blog
POSTAREA ANTERIORA
McLaren 50
URMĂTOAREA POSTARE
Psychology of color – Infographic
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

2 Comentarii

  • 5 September, 2016 la 15:19

    Sunt multe siteuri pe internet de unde sa cumperi piese auto, poate second hand in cazul in care aveti buget redus. Pentru Ford Mondeo, puteti cumpara piese foarte bune direct de aici!

    RASPUNDE
  • 1 September, 2014 la 12:02

    Consumabilele sunt singurele produse auto pe care le-as comanda exclusiv online.

    RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!