theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Pelican Yes, Apolodor No

taxi pelican VS Apolodor Taxi
Ieri când am ajuns în București am fost comodă și m-am gândit să iau un taxi de la Gara de Nord până în cămin în Grozăvești. Am ieșit în fata la coloane și am întrebat primul taximetrist dacă este liber și dacă mă duce pana acolo. Foarte dezinvolt domnul de la Taxi Apolodor mi-a spus că mă costa 20ron că trebuie să o ia prin Crângași. Văzându-mă cu bagaje o fi crezut că nu știu drumul. I-am ras în nas și i-am spus să-i fie rușine. Nici nu m-am obosit să-i iau indicativul individului sau nr mașinii. Aproape toată lumea știe că majoritatea taximetriștilor care stau la coloane fac așa.
M-am dus în stația lui 123 unde știam că mai stau taxi-uri și acolo am găsit un domn de la Taxi Pelicanul care nu mi-a zis un preț pentru traseu, și a dat drumul la aparat imediat ce m-am suit. Drum a costat nu mai mult de 3.5ron. Cei de la Pelican au fost întotdeauna oameni serioși.
Nu pot spune același lucru despre Apolodor cu care am mai avut o experiență prin primăvară când am dat peste un taximetrist care nici nu era roman în primul rând – după nume părea turc, iar în al doilea rând mă întreba pe mine la fiecare intersecție pe unde să o ia. Dacă ești taximetrist în orice oraș trebuie în primul rând să cunoști orașul. Am devenit atât de frustrata de el încât imediat cum am văzut o stație de metrou i-am spus să oprească că am ajuns.
Acum câteva zile a fost o știre despre doi englezi veniți în vizită la noi cărora li s-a cerut pe un traseu de 9km suma de 400ron, în loc de 30 cât era normal. Când aceștia au refuzat să plătească taximetristul a scos un briceag și a trecut la amenințări.
Categorie:Stiri
POSTAREA ANTERIORA
Par cu Farmec
URMĂTOAREA POSTARE
Flecarelile Femeilor
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!