theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Par cu Farmec

Părul meu a avut dintotdeauna propria personalitate, mult mai rebelă și mult mai încăpățânată. Pentru el nu contează anotimpul sau starea vremii, că deabia m-am trezit, că trebuie să ies la o întâlnire sau să fiu prezentă la un interviu de angajare; pur și simplu nu ține cont de modă și regulile ei, face numai ce vrea, are propriul Farmec.
Gerovital Plant Tratament
Am tot încercat să-l îmblânzesc: tuns foarte scurt, lăsat să crească aproape 1an, spălat cu tot felul de balsamuri și măști de păr, întins cu placa, etc. Nimic… el stă tot cum vrea. Singura modificare pe care nu am făcut-o încă, este vopsirea lui, dar presimt că până la finele acestui an va trece și prin asta.
Din fericire nu îmi cade, dar imediat cum schimb apa se îngrașă mai repede și fac cojițe ca bebelușii, iar ulterior mătreață. Din câte am observat se îngrașă mult mai repede când sunt în București – cauza principală, din punctul meu de vedere, este poluarea mai intensă în comparație cu un oraș de provincie.
Este adevărat că și părul evoluează odată cu tine, dar și producătorii de șampon au schimbat formula în mai bine, după spusele lor, dar eu nu o văd așa. Au devenit din ce în ce mai proste.
Întotdeauna am încercat să revin la ce mi-a făcut bine părului, dar aproape degeaba. Dacă am văzut că așa nu merge am început să testez ceea ce nu am folosit niciodată până acum.
farmecFarmec a fost înființată în 1945 și este unul dintre cel mai mare producător de cosmetice din România. Toată lumea cel puțin unul dintre produsele lor – portofoliul lor însumează sute de produse, dar cel mai nou produs al lor se află undeva între produse farmaceutice și produse cosmetice de îngrijire a părului. Vorbesc deci despre gama Gerovital Plant Tratament care încearcă să se ocupe de câteva dintre problemele părului: îngrășarea, căderea, mătreața, îmbătrânirea păstrarea culorii după vopsire.
Aceștia au creat astfel o serie de produse care se ocupă de fiecare problemă a părului: anti-age, Pro Color, sebum control, anticădere, intensiv de regenerare, intensiv antimătreață, pentru întreținere, permanent de protecție.
Astfel devenim doctorii personali ai părului nostru.
Articol realizat pentru Etapa nr. 3 a concursului SuperBlog 2013.
Categorie:SuperBlog 2013
POSTAREA ANTERIORA
Brand Ambassador
URMĂTOAREA POSTARE
Pelican Yes, Apolodor No
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

1 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!