theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

One night stand (I)

Tocmai mă despărțisem de cel pe care îl considerasem marea iubire. Prima intenție a femeilor când pierd pe cineva este să se refugieze în fața televizorului și să urmărească filme proaste, la care plâng fără motiv, în timp ce ronțăie tot felul de produse cu carbohidrați.
Din fericire pentru mine aveam o gașcă de prieteni foarte zăpăcită care imediat ce a aflat, a venit fuguța la mine la ușa și m-a scos în club pentru a sărbătorii că sunt iarăși “pe piața”.
Era noaptea mea, noaptea în care aveam voie să beau ce și cât vreau, puteam să mă dau la oricine fără a mă gândi că atunci când ajung acasă trebuie să dau explicații.
El nu prea ieșea cu mine în cluburi pentru că nu îi plăcea gașca cu care umblam; îi considera mult prea libertini și depravați.
Ce este drept eram printre puținii oameni care nu aveau prejudecăți, iar cei din jurul nostru nu se uitam cu ochi foarte buni la noi… parcă omoram pe cineva sau furam, dar singurul lucru pe care îl făceam era să ne trăim viața cum știam mai bine. Uneori încălcam atât regulile scrise cât si cele morale. Noaptea ne distram la maxim, iar ziua eram ca restul lumii prinși in cotidianul lipsit de viața. Uneori oricât ai încerca să scapi de monotonia de la locul de munca nu prea reușești.
Am intrat în primul club de pe Lipscani care ne-a sărit în ochi. Nu am stat foarte mult pentru că nu ne-a plăcut muzica. În decurs de 3 ore am luat la rând cam un sfert din cluburi. Eram foarte pretențioși în acea seara. Am plecat amețiți de aburii alcoolului înspre singurul club care nu ne-a dezamăgit niciodată: Kulturhaus. Sus mixa cineva, dar de cele mai mult ori nebunia era jos. Acolo ne-am și dus.
Dansam dezlănțuiți pe ritmurile muzicii haotice și lente în același timp. Timp de 2 ore nu ne-am oprit decât pentru a mai soarbe câte o gură din băuturile pe care ni le cumpăraserăm. Pentru a îi face pe băieți să fie și mai dezinvolți și mai încinși decât în alte dăți, noi fetele ne-am și sărutat puțin. Nu era o noutate pentru ei, dar seara fusese oricum până în acel moment plină de avansuri și apropouri indecente, mai mult decât de obicei.
Deabia când muzica a devenit mult prea lentă ne-am așezat la masă. Stătea de vorbă, fără să auzim de fapt ce zice celălalt, până când unul dintre băieți – Mihai, a zis ceva ce mi-a atras interesul.
– Frumos corp are tipa de la bar.
Mă uit în direcția indicată de el și mă surprind singură, deoarece mintea mea începuse să alerge printre gândurile deja amețite de mirosul de transpirație, fumul de țigară și parfumuri diverse. La bar se afla o tipă, nu cu mult mai scundă ca mine, cu pielea albă ca de vampir și părul de un castaniu aprins. Era îmbrăcată într-o rochie roșie, nu foarte scurtă, dar suficient de provocatoare. Stătea picior peste picior și își bea cu atenție cocktail-ul, în timp ce cu privirea cerceta atmosfera și lumea din club.
– Mă duc să văd dacă este singură, spune Andrei, alt amic.
– Mai stai puțin, îi spun eu prinzându-l de mână.
Ne-am cufundat iarăși în discuția noastră, dar nu pentru mult, deoarece revenise muzica alertă. Băieții uitaseră de fata de la bar. În următoarea jumătate de oră cât am mai dansat am urmărit-o. Din câte mi-am dat seama era singură, sau dacă era cu cineva, acel cineva o abandonase acolo la bar. Ne-am mai așezat la masă, deoarece deja efectul alcoolului începuse să ne cam împleticească picioarele.
– De data asta mă duc la ea, spuse Andrei iar.
– Nu cred că este o idee bun, îi spun eu prinzându-l iarăși de mână. Cred că a fost și ea părăsită de iubit. Hai să face un pariu, așa printre aburi de alcool.
– Ce propui, întreabă Mihai.
***
ŢIN SĂ MENȚIONEZ CĂ TOTUL ESTE FICŢIUNE! – gândurile mele perverse așezate pe foaia asta digitală. Gânduri împărțite în 3 părți… Part II si Part III
Categorie:Story of 2
POSTAREA ANTERIORA
Vise Premonitorii sau/si Deja-Vu (I)
URMĂTOAREA POSTARE
One night stand (II)
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

8 Comentarii

 • 1 November, 2012 la 02:11

  Urmarito se scrie “urmarit-o”. Se pare ca cu profa de romana nu te-ai sarutat 😕

  RASPUNDE
  • 1 November, 2012 la 11:29

   Toata lumea are scapari! Se mai intampla… Multumesc ca mi-ai atras atentia. Povestea este o fictiune!

   RASPUNDE
   • 2 November, 2012 la 00:21

    Ramona, nu trebuie sa te eschivezi. :p

 • 11 September, 2012 la 20:34

  ma apucai si eu de citit acu 🙂

  RASPUNDE
 • 27 February, 2012 la 15:06

  […] One Night Stand (III) One night stand (I) One night stand (II) Despre… Mă găsiți… Vise Premonitorii sau/si Deja-Vu (II) […]

  RASPUNDE
 • 27 February, 2012 la 02:27

  […] de pe creierul altuia (I) Mă găsiți… Video si Imaginea de Joi (III) CV de Blogger One night stand (I) Cooking (I) Frustrare – SUA Blogger […]

  RASPUNDE
 • 26 February, 2012 la 20:31

  […] XutZu Comentarii Recente Adeenah on One night stand (I)XutZu on Hot or not?Blog Power 10! Vot! on Imi este dor …Emme on Vise Premonitorii sau/si […]

  RASPUNDE
 • 26 February, 2012 la 18:48

  Interesantă povestea…aștept să văd ce se întâmplă 😀

  RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!