theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

One night stand (III)

Până la etajul 3 deja se mai împiedicase de 3 ori. Odată am prins-o chiar în ultimul moment. S-a uitat la mine cu ochii ei mari verzi care m-au făcut să mă cutremur toată. Ajunsesem în sfârșit în fața ușii, iar Lavinia căuta haotic prin poșetuța ei mică după chei. În cele din urmă a găsit-o, dar imediat ce a intrat pe ușă s-a împiedicat, de data asta căzând. În prima instanță m-a bufnit iarăși râsul, dar în următoarea secundă am observat că nu avea chiloței. Simțeam cum mă înroșesc și totuși încercam să îmi stăpânesc gândurile. Până în seara asta nu mai avusesem nici măcar asemenea gânduri, și totuși simțeam o poftă care mă făcea să o vreau. Mi-am păstrat zâmbetul pe buze, dar fără să dau de înțeles că am văzut și altceva, și m-am îndreptat să o ridic. Ne-am trezit deodată față în față, iar inima mea iarăși bătea puternic. Ne uitam una în ochii celeilalte. Cu mâna liberă am scos cheia din ușă și am împins-o, fără să îmi iau privirea de la ea. Nu s-a mișcat o clipă, aș fi vrut să o sărut iarăși, să îi simt buzele cărnoase apăsate de ale mele. Am ezitat pentru câteva secunde, care au fost cruciale, deoarece ea s-a întors și s-a îndreptat înspre cameră.
Stătea într-o garsonieră destul de mare și foarte cochetă, aranjată cu stil. S-a așezat pe marginea patului și s-a aplecat să se descalțe de pantofi, lăsând să i se vadă sânii perfecți. De data aceasta m-a prins uitându-mă:
– Poți să îmi aduci din cutia de jos din șifonier, pijamalele, te rog frumos? spuse ea pe un ton mult prea obișnuit.
M-am îndreptat spre șifonier. L-am deschis și am văzut în partea de jos 3 cutii înșiruite. Nu a specificat care, așa că le-am luat la rând. În prima se aflau vreo 4 perechi de pantofi. În a doua erau tot pantofi. Când am deschis-o pe ultima am rămas puțin dezamăgită deoarece se aflau niște reviste; mă pregăteam să mă întorc înspre Lavinia și să îi spun că nu sunt pijamalele acolo, dar am zis să mă aplec să văd poate or fi sub reviste. În primă instanță am rămas înmărmurită când am descoperit că sub reviste era un dildo. Până să îmi revin eu m-am trezit cu Lavinia în spatele meu. I-am simțit trupul aproape dezgolit lipindu-se de mine.
– Îți place ce ai găsit? o aud întrebându-mă pe un ton dezinvolt.
Nu mă așteptam. Deodată din vânător am devenit vânat. Îmi simteam sângele clocotindu-mi de dorință. Am aruncat obiectul înapoi în cutie și m-am întors brusc cu fața către ea, iar înainte să realizeze ce se întâmplă am început să o sărut cu foc, așa cum nu am mai sărut niciodată pe nimeni, în timp ce făceam pași către pat.
Am împins-o pe pat și mi-am dat jos bluza rămânând în sutienul alb de dantelă. O simțeam cum arde de nerăbdare; începuse să își muște iarăși buzele. Și-a pus mâna dreaptă pe coapsele mele în timp ce cu stânga îmi frământa unul dintre sâni.
Cel puțin eu acționam fără să știu ce va urma sau ce trebuie să fac, dar după câte mi-am dat seama ea a mai făcut asta. Își jucase rolul de inocentă foarte bine în club. Eu credeam că o doresc când de fapt ea deja mă prinsese în plasa ei. Ne priveam atât de adânc încât aveai senzația că ies scântei.
M-a împins în așa fel încât era ea deasupra și mi-a aruncat un zâmbet pervers, care spunea: ”Ești a mea acum!”. Nu m-am opus. O vroiam la fel de mult cum mă vroia ea, chiar dacă nu știam ce înseamnă asta exact și dacă în locul meu vorbește alcoolul. M-a desfăcut la pantaloni în timp ce mă sărută pe gât și coboară spre sânii mei, eu i-am desfăcut sutienul lăsându-i liberi sânii deja întăriți.
Simțeam cum mă străbate un fior în timp ce continuam să ne dezbrăcăm printre săruturi și mângâieri cât mai pasionale și alerte. A coborât încet și a început să îmi sărute conturul bikinilor în timp ce îmi frământa sânii. Îmi simțea respirația care devenise din ce în ce mai grea și mai sacadată.
Mi-a dat jos chiloții în timp ce mă privea, parcă cerându-mi consimțământul să continue, să se apropie de fructul oprit. Am lăsat-o să mă lingă de câteva ori după care mi-am trecut mâna prin părul ei și am tras-o încet înspre mine pentru a o săruta.
Eram genul căreia îi plăcea să domine în pat, pâna și acum când nu știam … dar toate mișcările au venit inconștient și de la sine. M-am rotit și am prins-o iarăși sub mine. I-am imobilizat una dintre încheieturi cu mâna mea. Am început să o sărut și să cobor din ce în ce mai jos, ignorându-i în totalitate sânii perfect întăriți care cerșeau un sărut.
Îi desfac picioarele brutal și mă apropii … Era prima dată când făceam asta, nu mai făcusem niciodată oral cuiva, dar m-am gândit că nu este așa de greu. Încercam să îmi amintesc mișcările pe care le făcuse unul dintre foștii mei prieteni. Încet, cu mișcări scurte și mușcături ale labiilor cu buzele. O simțeam cum se cutremură sub mine și îi auzeam gemetele scurte, așa că mișcările scurte le-am transformat în mișcări apăsate și rapide. Gemetele ei mă excitau și pe mine și știa asta. Am făcut asta până i-am provocat un orgasm.
Era extenuată, dar m-a luat prin surprindere când s-a rotit și m-am trezit iarăși sub ea. Nu mai era fata finuță din bar, devenise sălbatică și pasională și nimic nu o putea opri să mă posede. Eram deja excitată… și o doream. Vedea asta și începuse să mă tachineze afişând în colțul gurii zâmbetul acela pervers.
În momentul când am crezut că doar mă va tachina toată seară a coborât … și nu a fost la fel de gentilă ca mine, lucru care îmi plăcea.  Gemeam de plăcere. Am tresărit în momentul când am simțit că mă penetrează cu două degete și se mișcă din ce în ce mai repede. Eram în altă lume, strângeam cearceaful în mână… eram în extaz; simțeam că pierd tot mai mult orice urmă de control dar nu mă interesa, tot ce doream era să continue. Nu știu când s-a terminat… dar am avut un orgasm cum nu am avut niciodată.
S-a ridicat deasupra mea, mi-a zâmbit cu zâmbetul copilăresc și m-a sărutat scurt dar pasional; amândouă eram extenuate. Fusesem a ei și fusese a mea, depășind orice îmi imaginasem eu. Dorința, pasiunea și curiozitatea se stinseseră odată cu sfârșitul actului. M-am uitat la ceas și am realizat că timpul zburase pe lângă noi, dar nu mă mai interesa. S-a lipit strâns de mine luându-mă în brațe și așa am adormit.
***
ȚIN SĂ MENȚIONEZ SĂ TOTUL ESTE FICȚIUNE! – gândurile mele perverse așezate pe foaia asta digitală. Gânduri împărțite în 3 părți… Part I și Part II sigur le-ați citit pentru că altfel nu ati fi continuat
Categorie:Story of 2
POSTAREA ANTERIORA
One night stand (II)
URMĂTOAREA POSTARE
Prima data – Leapsa
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

11 Comentarii

 • 11 September, 2012 la 20:46

  bun si partea a 4-a? cand apare si barba-su in peisaj?

  RASPUNDE
  • 11 September, 2012 la 21:50

   nu exista o partea a 4-a

   RASPUNDE
 • 28 June, 2012 la 18:26

  Sexy si fantastic scris

  — Cu drag, Felicia

  RASPUNDE
 • 19 May, 2012 la 18:34

  Nu mi se pare nimic interzis aici:)))

  RASPUNDE
 • […] emisiunea sa, Blogatu, ajutat de Ramona, recomanda bloguri. Este de apreciat. Am spus-o si o repet. Si ma refer la toata initiativa lui de […]

  RASPUNDE
 • 28 April, 2012 la 00:48

  salutare…scrii fain; admit asta multumesc pt cuvintele dsp blogul meu:) recent am postat fotografii mai mult fiindca vreau sa conving ca avem locuri frumoase:) dar am si texte, o sumedenie, ma refer la cele literare…sper sa te uiti:) saru mana!

  RASPUNDE
 • 20 April, 2012 la 16:47
  floriana

  uuuuu, mi-a placut! kinky!!!

  RASPUNDE
 • 11 March, 2012 la 20:52

  […] El nu prea ieșea cu mine în cluburi pentru că nu îi plăcea gașca cu care umblam; îi considera mult prea libertini și depravați. Ce este drept eram printre puținii oameni care nu aveau prejudecăți, iar cei din jurul nostru nu se uitam cu ochi foarte buni la noi…parcă omoram pe cineva sau furam, dar singurul lucru pe care îl făceam era să ne trăim viața cum știam mai bine. Uneori încălcam atât regulile scrise cât si cele morale. Noaptea ne distram la maxim, iar ziua eram ca restul lumii prinși in cotidianul lipsit de viața. Uneori oricât ai încerca să scapi de monotonia de la locul de munca nu prea reușești. Am intrat în primul club de pe Lipscani care ne-a sărit în ochi. Nu am stat foarte mult pentru că nu ne-a plăcut muzica. În decurs de 3 ore am luat la rând cam un sfert din cluburi. Eram foarte pretențioși în acea seara. Am plecat amețiți de aburii alcoolului înspre singurul club care nu ne-a dezamăgit niciodată: Kulturhaus. Sus mixa cineva, dar de cele mai mult ori nebunia era jos. Acolo ne-am și dus. Dansam dezlănțuiți pe ritmurile muzicii haotice și lente în același timp. Timp de 2 ore nu ne-am oprit decât pentru a mai soarbe câte o gură din băuturile pe care ni le cumpăraserăm. Pentru a îi face pe băieți să fie și mai dezinvolți și mai încinși decât în alte dăți, noi fetele ne-am și sărutat puțin. Nu era o noutate pentru ei, dar seara fusese oricum până în acel moment plină de avansuri și apropouri indecente, mai mult decât de obicei. Deabia când muzica a devenit mult prea lentă ne-am așezat la masă. Stătea de vorbă, fără să auzim de fapt ce zice celălalt, până când unul dintre băieți – Mihai, a zis ceva ce mi-a atras interesul. – Frumos corp are tipa de la bar. Mă uit în direcția indicată de el și mă surprind singură, deoarece mintea mea începuse să alerge printre gândurile deja amețite de mirosul de transpirație, fumul de țigară și parfumuri diverse. La bar se afla o tipă, nu cu mult mai scundă ca mine, cu pielea albă ca de vampir și părul de un castaniu aprins. Era îmbrăcată într-o rochie roșie, nu foarte scurtă, dar suficient de provocatoare. Stătea picior peste picior și își bea cu atenție coctailul, în timp ce cu privirea cerceta atmosfera și lumea din club. – Mă duc să văd dacă este singură, spune Andrei, alt amic. – Mai stai puțin, îi spun eu prinzându-l de mână. Ne-am cufundat iarăși în discuția noastră, dar nu pentru mult, deoarece revenise muzica alertă. Băieții uitaseră de fata de la bar. În următoarea jumătate de oră cât am mai dansat am urmărito. Din câte mi-am dat seama era singură, sau dacă era cu cineva, acel cineva o abandonase acolo la bar. Ne-am mai așezat la masă, deoarece deja efectul alcoolului începuse să ne cam împleticească picioarele. – De data asta mă duc la ea, spuse Andrei iar. – Nu cred că este o idee bun, îi spun eu prinzându-l iarăși de mână. Cred că a fost și ea părăsită de iubit. Hai să face un pariu, așa printre aburi de alcool. – Ce propui, întreabă Mihai. *** ȚIN SĂ MENȚIONEZ CĂ TOTUL ESTE FICȚIUNE! – gândurile mele perverse așezate pe foaia asta digitală. Gânduri împărțite în 3 părți… Part II si Part III […]

  RASPUNDE
 • 5 March, 2012 la 13:17

  […] […]

  RASPUNDE
 • 27 February, 2012 la 17:21

  Ramona, daca asta e interzis sub 18 ani si ai si pus parola, d-apoi niste articole d-ale mele, nu dau link-uri care sunt cu muuuuult mai interzise minorilor :))) dar.. faina povestea !

  RASPUNDE
  • 28 February, 2012 la 14:39

   no uite gata am scos parola 😀

   RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!