theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Not The End of RESET !

Acum mai bine de 3 luni, am pornit timid într-o aventura ce avea ca scop resetarea stilului meu de viața haotic.
Acum la sfârșitul celor 3 luni pot trage niște concluzii, atât legate de program cât și de mine.
Despre program pot spune cu certitudine ca este creat foarte bine, îți oferă diversitate și nu te înfometează. Nu dorește să fie doar o dieta de trei luni, ci cu adevărat o schimbare definitiva a stilului de viață.
Cum am mai specificat și în celelalte articole, îmi lipsește determinarea de a face totul conform planului. Cam așa s-a întâmplat și de aceasta data. Am plecat cu dreptul în aceasta aventura, dar pe parcurs am mai călcat și strâmb. Este absurd sa enumăr aici scuzele.
Nu sunt un exemplu de urmat pentru că am slăbit aproape nimic, dar am observat totuși o schimbare mai mare cânt vine vorba despre centimetri. Ținând cont ca la sfârșitul programului cei de la Limitless îți oferă o carte de bucate cu foarte multe rețete delicioase, mi-am propus ca totuși sa îmi schimb stilul de viața puțin câte puțin, și să ajung la rezultatul dorit.
Categorie:Cooking
Etichetă:, ,
POSTAREA ANTERIORA
ApeRider powered by Pegas
URMĂTOAREA POSTARE
Friday’s Guilty Pleasure
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!