theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

ApeRider powered by Pegas

Vremea frumoasă și-a întrat în drepturi. Asta înseamnă că motocicletele și bicicletele au început sa reapară în trafic.
Este plăcut dar și riscant pe doua roți, cel puțin în București unde traficul este infernal și nu toți șoferii sunt atenți și la participanții la trafic pe doua roți, motorizate sau nu. Vinerea traficul este foarte aglomerat înspre ieșirile din capitala.
Săptămâna trecută, am văzut pe Facebook o reclama, ce mal-a făcut sa ridic o sprânceană în semn de uimire și interes. Este vorba despre reclama aplicației ApeRider (disponibilă pe iOS și Android). Aplicație proaspăt lansată pe 12 mai.
In primul rând, după câte am observat, este un parteneriat între Vodafone, BCR și Pegas. Pegas a pus la dispoziția bucureștenilor ~2000 biciclete care pot fi închiriate, contra sumei de 1.9ron pentru jumătate de ora. Acestea au un sistem împotriva furtului inteligent care se deblochează în momentul în care scanezi codul QR ce se găsește pe bicicleta.
Ideea este foarte bună, dar aplicația necesita îmbunătățiri. As putea sugera câteva :
– In momentul în care scanezi codul QR al bicicletei ar trebui să te întrebe dacă dorești sa folosești bicicleta, înainte ca lacătul acesteia sa se deblocheze.
– In momentul în care am ajuns in una dintre parcările specificate de aplicație, GPS-ul ma vedea în alta locație. Am ieșit din aplicație, iar bicicleta s-a blocat. Am reintrat în aplicație, dar în aceasta încă îmi apărea că folosesc bicicleta.
Blocarea lacătului bicicletei se poate face atât automat din aplicație cât și manual. Aceasta opțiune poate fi atât avantaj cât și dezavantaj.
Așa că vă urez spor la pedalat! Eu am mai dat o tură și astăzi”
Categorie:Advertoriale
POSTAREA ANTERIORA
RESET 2
URMĂTOAREA POSTARE
Not The End of RESET !
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!