theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Friday’s Guilty Pleasure

Astăzi vreau să vă spun câteva vorbe despre slăbiciunea mea de vineri… board games sau pe românește jocuri de societate.
Părinții noștri jucau remi, șah, table, dame și diverse jocuri de cărți . În ziua de astăzi diversitatea este mult mai mare, de la numărul de jucători, tematica, vârstă, etc.
Se găsesc să le cumpărați, să le închiriați sau locuri unde vă puteți duce să jucați câte jocuri vreți, cât timp vreți pentru o taxa modica.
Unul dintre aceste locuri se găsește pe Dimitrie Onciul 33, zona Foișoru de foc și se cheamă Aria Cafe. Au de la jocuri simple de cărți, până la celebrul joc japonez de GO. Vă las pe voi să aruncați un ochi în poza de mai jos pentru a vedea o parte dintre jocurile ce le puteti juca la ei.
Pe lângă asta puteți bea o cafea extraordinara, iar milkshakeurile, limonada și freshurile de fructe se fac cu fructe proaspete. Stați liniștiți ca nu lipsește din meniu berea sau cocktailurile alcoolice.
La capitolul crontanele puteți încerca nachos cu tot felul de sosuri – salsa, guacamole, branza, picante, dulci – pe gustul tuturor.
Pe lângă asta, sunt anumite zile dedicate special unor jocuri. De exemplu miercurea este concurs de whist, iar pe viitor se dorește organizarea unui campionat de ”Coloniștii din Catan” și unul de ”Tickets to Ride”, Vedeti ca weekendul ce vine (8-10 iunie) au cateva discounturi si evenimente. Urmariti pagina de facebook a localului!
Era cât pe ce să uit… o dată cu venirea vremei frumoase vă puteți relaxa la umbra nucului de pe terasa.
Concluzia este ca voi trebuie sa veniți doar cu voia bună și chef de joacă.
Categorie:Advertoriale
POSTAREA ANTERIORA
Not The End of RESET !
URMĂTOAREA POSTARE
New Beginnings. Old friends.
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

2 Comentarii

  • 2 May, 2019 la 14:53

    Multumesc pentru recomadare! Am trecut de multe ori pe acolo, dar niciodata n-am baut o cafea sau un fresh macar.

    RASPUNDE
  • 29 April, 2019 la 18:30

    […] Blood! P.S. voi pune si niste poze imediat ce le voi primi! Pozele au fost realizate de un amic (Bogdan Movileanu – pe photoavia puteti vedea mai multe poze (cu tema aviatica) realizate de […]

    RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!