theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

New Beginnings. Old friends.

Buna ziua dragi cititori – asta daca a mai ramas cineva pe aici.
Știu ca ultima data cand am scris ceva a fost prin iunie 2018, mult inainte de pandemie – ma gandeam ca pot da vina pe pandemie, dar nu este cazul.
Intre timp, mi s-a indeplinit cel mai mare vis, din punct de vedere blogosferic – mi-am cumparat domeniul pe care il ravneam inca de la primele cuvinte tastate in online. Odata cu acest domeniu mi-am spus ca il voi pastra chiar daca nu voi mai scrie niciodata.
In tot acest timp trecut, s-au intamplat multe lucruri, atat negative cat si frumoase, dar niciodata nu mi-am pierdut speranta ca voi reveni la scris. Am pus incontinuu idei pe hartie, dar unele am simtit ca sunt prea personale sau nu isi au locul pentru a fi citite de toata lumea.
Zilele trecute mi-a sarit in ochi motto-ul celei de-a 23-a editie SuperBlog – Competitia cu tine incepe. Si mi-am spus ca este timpul sa reincep sa scriu si ce mod mai bun de a reveni exista decat inscrierea in cea mai mare competitie de blogging creativ?!
In trecut, in acesta competitie am cunoscut persoane foarte frumoase, cu care am legat prietenii frumoase. Asa ca, odata cu publicarea acestui articol, imi anunt particiarea la aceasta frumoasa competitie.
May the best blogger win!
Categorie:SuperBlog 2021
POSTAREA ANTERIORA
Friday’s Guilty Pleasure
URMĂTOAREA POSTARE
De ce este Spuff sursa mea inepuizabilă de inspirație?
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!