theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Life is a Magic Song

I’m back kids! După o mică pauză din lipsa de internet acum am revenit cu forțe proaspete (sau cel puțin așa ar trebui, dar lipsa de chef nu a revenit odată cu internetul de mare viteză). Am aruncat un ochi prin diversele colțuri ale internetului și parcă nimic nu mă mai fascinează.
Am văzut totuși un concurs organizat de BlogalInitiative pentru MagicFM. Suntem (toți bloggerii ținuți în viață de muzică) invitați să povestim ce ne face să fim ”fresh and cool” atunci când deschidem ochii dimineața și care este melodia cu care își dorești sau își începi ziua.
Iubesc muzica și îmi pare rău că nu am voce sau cel puțin înclinație muzicală pentru a putea cânta la un instrument. La mine rar laptopul stă închis sau fără muzică.
Sunt precis convinsă că cei ce mă citesc îmi știu deja obsesia muzicală. Este melodia cu care mă trezesc automat în fiecare dimineață a ultimilor 10 ani. Nu este numai melodia mea preferată, este melodia care mă poate scoate din orice stare aș fi și mă relaxează.

Din păcate nu o auzi la foarte multe radiouri, dar la Magic FM am auzit-o de câteva ori dimineață când eram la volan.
Nu vreau să mint și să vă spun că ascult MagicFM în fiecare dimineață. De fapt nu prea ascult radio. La mine Winamp-ul rulează un anumit playlist. Atunci când am ascultat totuși MagicFM am observat o treabă – se diferențiază foarte mult de majoritatea radiourilor prin muzica difuzată. Nu se axează foarte mult pe trend-ul actual. Este un post de radio ce se axează nostalgicilor de toate vârstele. Cu o mică adaptare a sloganului lor pot spune: ”Is the station for The Real Music
Muzica mă face să mă ridic din pat dar pentru a funcționa în continuare în parametrii normali întreaga zi trebuie să fac plinul cu o cafea: ”a big black like my soul coffee”, care de cele mai multe ori o savurez în fața calculatorului tot cu muzică.
Dacă stau să mă gândesc playlistul meu de dimineață și de seară este neapărat același și compus de cele mai multe ori din următoarele melodii:
1. Alphaville – Forever Young
2. Sunrise Avenue – Forever Yours
3. Placebo – Every you and every me
4. 30 Seconds to Mars – Hurricane
5. Godsmack – Serenity
6. Imogen Heap – Speeding Cars
7. Savage Garden – To The Moon & Back
8. One Republic – Good Life
8. Pink – Funhouse
10. Patrick Park – Life is a Song
Că veni vorba de muzică și melodiile pe care le ascultăm în anumite momente dar nu știm cine le cântă. Cei de la Magic FM au un sistem foarte funky prin care putem identifica o piesă dacă avem memoria bună și reținem ora și ziua la care am ascultat-o. Și chiar dacă nu ai memoria excelentă și nu reții ora exactă aceștia îți prezintă toate piesele ce au fost difuzate la ora respectivă.
În timp ce scriam articolul mi-am amintit că undeva pe la începutul anului trecut v-am prezentat într-o postare în jur de 20 și ceva de melodii care mi-au fost imprimate “forever and ever” în creier, toate din același serial. Iar pe undeva prin luna septembrie a aceluiași an am încercat să vă explic de unde obsesia mea cu Forever Young.
POSTAREA ANTERIORA
Post Blue
URMĂTOAREA POSTARE
Paine ca la bunica
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!