theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

HocusPocus Evrychoros

Sunt afonă când vine vorba de genți, mai afonă decât un bărbat. Pentru unele femei subiectul genți și pantofi este un subiect mult mai tabu decât sexul.
Da, știu, acum îmi vor sării prietenele în cap și îmi vor spune că geanta este o piesă din garderobă care scoate în evidență feminitatea, si atrage atenția asupra ta completând ținuta.
Există pe piață o gamă variată de produse, dar, ca și în cazul altor obiecte/lucruri atunci când ieșim la cumpărături nu mai ținem cont de planul de acasă și ne ghidăm după instinct și entuziasmul de moment, și trecem cu vedere aspectele mai importante cum ar fi:
– necesitatea
– materialul și culoarea – de preferat să alegem o geantă de piele maro sau neagră, pentru că se potrivește cu aproape orice ținută. De ce piele? Pentru că sunt elegante, practice, dar își păstrează forma și aspectul inițial pentru o perioadă mai îndelungată de timp.
– dimensiunea
Da… da… Personal nu țin cont de modă, de formă, dimensiune și alte standarde. Mă duc în magazin când observ că actuala geantă este pe ducă. Mă uit, mă strâmb la unele genți pentru mă-nchipui cu ea pe braț și în sinea mea râd. Sunt mult mai pretențioasă cu alte obiecte vestimentare, dar când vine vorba de geantă nu țin cont.
Totuși realizez că țin până la urmă cont doar de un aspect. Să fac o mică paranteză: acum ceva timp am răspuns AICI unei provocări de a spune/arătat tot ce țin în geantă. Am realizat că geanta perfectă pentru mine, și nu numai, chiar pentru toate femeile, ar fi o geantă micuță, cochetă, dar în care să-ți poți băga întreaga casă, dacă ar fi posibil.
Hermione Granger Bag
Stați liniștite doamnelor că s-a găsit soluția. O mai țineți minte pe micuța vrăjitoare Hermione Granger din Harry Potter? Dacă da, atunci sigur ați observat-o purtând mereu după ea o gentuță din care, scotea întotdeauna cele mai ciudate obiecte care nu și-ar fi avut locul într-o geantă. De am putea face și noi o vrajă – HocusPocus Evrychoros, prin care să transformăm o geantă mică și cochetă într-una mică dar extrem de încăpătoare, lumea ar fi perfectă, iar bărbații ar fi la un pas mai aproape de a înțelege femeile. Din păcate personajul și geanta sunt creațiile unei scriitoare cu o imaginație foarte bocată.
Doamnelor și domnișoarelor, până se inventează o asemenea geantă vă invit să poposiți online, în magazinul Reeja și să vă clătiți ochii cu o varietatea de genți și poșete numai și numai din piele .
Articol realizat pentru Etapa nr. 7 a concursului SuperBlog 2013.
Categorie:SuperBlog 2013
POSTAREA ANTERIORA
Weekend neplanificat
URMĂTOAREA POSTARE
Drawing & Papercraft
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!