theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Drawing & Papercraft

De mică am fost o persoană creativă.
Prima mea creație a fost, după spusele părinților mei, pe la doi anișori când am desenat pe peretele din holul de la intrare, așa ca să-mi vadă toata lumea venită în vizită talentul, o căsuță.
Nu știu cum am ales eu din toate obiectele care scriau un marker permanent roșu ca focul.
Anii au trecut, eu am continuat să desenez pe pereți, numai că de acum mama mea încerca să mă convingă să trec pe foaie și să las pereții vizibili albi. I-am lăsat pe cei vizibili albi, dar m-am băgat sub măsuță și am desenat pe peretele din dreptul ei. Au observat părinții mei întregul desen în weekendul în care au făcut curățenie în casă și au tras măsuța. Pe lângă desen le-a atras atenția și gunoiul de la ascuțitoare împins sub fotoliu.
Crescând am început să-mi pierd interesul pentru desen și m-am reprofilat pe lipitul hârtiei glasate și făcutul diverselor ghirlande și decorațiuni. Pe toată mobila din casă puteai vedea, lipite cu lipici, câte o steluță, mașinuță, soare, și alte forme decupate.
Odată am desenat cu lipici direct pe ușa șifonierului un pom – șifonier din lemn masiv lăcuit. Vă dați seama de rezultatul final. De fiecare dată când mă uit la acea ușă îmi aduc aminte de faimosul copac care încă se mai zărește.
Marker-permanent-lipici-solid-ascutitoare
Știți ce se zice, că odată cu înaintarea în vârstă îți dorești din ce în ce mai mult să mai fi încă o dată copil. Am început să-mi exercit din nou pasiunea pentru desen pe pereți și lipit hârtii, dar de această dată totul este la un nivel mult mai avansat și mai creativ.
Acum doi ani, la câteva luni după ce părinții mei au văruit toată casa după placul meu, mi-am spus că unul dintre pereții camerei mele este prea albastru și prea gol și trebuie înfrumusețat cu ajutorul unor desene. Rezultatul final este cel de mai jos.
Iar când vine vorba de lipit hârtie de acum fac chestii mult mai avansate care necesită multă îndemânare și răbdare – papercraft (modele construite în principal din hârtie groasă sau carton) care nu este același lucru ca origami (procesul de construire a diverse modele doar prin plierea foii de hârtie)
WP_20130901_001 Lotus E20 (7)
Articol realizat pentru Etapa nr. 9 a concursului SuperBlog 2013.
Categorie:SuperBlog 2013
POSTAREA ANTERIORA
HocusPocus Evrychoros
URMĂTOAREA POSTARE
Parfumul seductiei
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

1 Comentarii

  • 23 October, 2013 la 19:47

    Daca pe perete ai desenat tu este foarte frumos :))
    Mie imi manca mamaia ficatii daca faceam vreo liniuta pe perete :))

    RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!