theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Guess who is back

Au trecut mai bine de 3 luni de la publicarea ultimului articol – suntem într-un nou an, și bate la ușă iepurașul.
dont work too hard
La începutul verii îmi pusesem în cap să nu stau nici măcar o secundă în chirie. Am reușit să îmi achiziționez un apartament, prin celebrul program ”Prima Casă”. Da, știu, pare paradoxul românesc – toată lumea vrea sa fie proprietar de casă și mașină. Într-un articol viitor vă voi spune mai multe detalii despre întreg procesul.
Știu că am neglijat cu totalitate blogul, și îmi pare rău. Nu am excelat niciodată în ale scrisului, dar ca în orice domeniu există modalități prin care poți învăța – principal cred că este să faci acel lucru din plăcere. Pot găsi scuze pentru care nu am scris… dar ce rost are să mă ascund în spatele unor scuze.
Sunt frustrata și stresata, am început să fiu intru în cercul vicios birou-pat, și să nu mai acord suficientă atenție și celorlalte lucruri importante din viața mea. Trăiesc viața pe pilot automat ceea ce nu oferă nici un fel de satisfacție
Trebuie să găsesc o soluție pentru a-mi concentra energia pe toate domeniile importante din viața mea – atât personale cât și profesionale, să regăsesc echilibru pierdut. Voi încerca în primă fază să citesc mai mult și să revin la obiceiul de a scrie aici, măcar o dată pe săptămână, pentru început.
Vreau să pot sta din nou la birou să desenez cu orele, sau să petrec un week-end întreg în pătură cu cana de ceai lângă mine și o carte în mână, vreau să hoinăresc prin parcuri fără țintă, vreau să pot scrie din nou cum scriam în trecut.
Știu ce vreau dar nu știu cum să obțin?!
Categorie:D'ale mele
POSTAREA ANTERIORA
A kiss …
URMĂTOAREA POSTARE
Breakout Despair
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!