theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Breakout Despair

Hehe…. Este fain să fii mâna dreaptă a celebrului detectiv Sherlock Holmes.
Sherlock Despair
« Acesta lucra de câteva luni la cel mai important caz al carierei sale.
Devenise izolat și pierduse contactul cu lumea exterioară.
Ultima oară a fost văzut pe o alee întunecată a cartierului Westminster… a doua zi, un cadavru a fost adus la morga spitalului King’s Hill potrivindu-se descrierii sale… »
Acum trebuie să aflăm adevărul dispariției lui Sherlock.
Din punct de vedere al cunoștințelor, nu strică să știi puțină matematică si geografia lumii, suplimentar o gândire analitică și o minte obosită. Va explic imediat care este faza cu mintea obosită.
Până acum am fost la câteva escape room-uri, majoritatea in week-end când eram odihnita. Acesta a fost primul după o zi de muncă, de aceea am și zi minte obosită. De fapt mă refer la o minte în care deja se învârt rotițele.
Dintre toate escape room-urile pe care le-am făcut, acesta mi-a plăcut cel mai mult. De ce?
Pentru că a fost cel mai antrenant din punct de vedere al puzzle-urilor de rezolvat, având și foarte multe lacăte. Mi-a mai plăcut și pentru faptul că totul avea logică, continuitate și puzzle-urile erau foarte bine închegate. Am început să strângem indicii chiar din primul moment, pas cu pas, iar pentru fiecare puzzle mic primeai indicii pentru urmatoarele. Cu toate astea, ”la pièce de résistance” a fost tabla de șah.
Unele indicii, la prima vedere păreau grele, dar în momentul când începeai să gândești outside the box totul devenea mult mai clar.
La un moment dat, în mintea mea, am avut senzația că nu mă aflu în biroul lui Sherlock Holmes, ci în camera celebrei bone Mary Poppins! Trebuie să vizitați camera ca să vedeți la ce mă refer.
Acum vreau să vă spun un moment haiosm, ce s-a petrecut chiar din clipa în care am fost încuiați în cameră – cu lumina strânsă. În primă instanță am căutat întrerupatorul, dar daca nu l-am găsit atunci ne-am gândit că poate trebuie să rezolvăm ceva pentru ca lumina să se aprindă, obișnuiți de la alte escape-uri. După 5 minute am auzit un ciocănit în ușă, și ni s-a spus că este un întrerupător într-un anumit colț al camerei, ce nu necesită rezolvarea nici unui indiciu. Vă dați seama că în cele 5 minute gazdele s-au amuzat pe seama noastră. Mă întreb acum cum ar fi fost să ne lase să rezolvăm totul în semi-întuneric – exista o lampă pe biroul lui Sherlock ce emana o lumină difuză.
Nici nu am observat când eu trecut cele 60 minute – mai ales că aceasta era măsurat cu ajutorul unei clepsidre, și se pare că nici gazdele noastre, pentru că ne-au lăsat până am ieșit singuri din cameră, aproximativ la 12 minute după termenul normal. Noi am ales această cameră la ambiție – ambiția de a încerca întâi toate escape room-urile ce au cel mai mare grad de dificultate din fiecare locație.
Totuși mi-a lipsit ceva… Poate m-am obișnuit eu cu ideea de a fi mai multe cămăruțe mai mici care fac întreg escape-ul și adrenalina care vine când te întrebi ”Oare aceasta este ușa de evadare?”
Dacă vreți și voi să descoperiți ce s-a întamplat cu celebrul detectiv Sherlock Holmes, îi puteți găsi pe cei de la Breakout pe strada General Nicolae Dona, nr 19 (aproape de Calea Victoriei – zona Gradina Eden) dar si pe SITE sau pe Facebook.
breakout escape room bucuresti
Categorie:News Blog
POSTAREA ANTERIORA
Guess who is back
URMĂTOAREA POSTARE
Doamna Chiajna
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!