theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

A kiss …

… can change everything – acest lucru ne-a fost demonstrat încă de mici când Albă ca Zăpada s-a trezit după ce a fost sărutată de Prinț.
Should’ve known, you was trouble
From the first kiss, had your eyes wide open
Why were they open?
LoveFacts
Pielea de găină de pe mâini, excesul de adrenalină și fluturașii din stomac sunt întotdeauna un semn că există chimie între tine și persoana pe care o săruți. ”Chimia” declanșează eliberarea de dopamină (hormonul care produce plăcere) și oxitonică (hormonul din spatele orgasmului).
Am auzit că nu ar trebui să ai încredere în oameni care sărută cu ochii deschiși. De obicei oamenii au tendința de a crede aceste vorbe si de cele mai multe ori caută motive pentru a demonstra acest lucru.
Dacă stăm puțin să ne gândim, am învățat că trebuie să sărutăm cu ochii închiși din filme. Dar de ce? De ce închidem ochii atunci când sărutăm? Da, da… este greu să ți-l închipui pe Brad Pitt/Angelina Jolie când în fața ochilor este mai degrabă un/o Wallace Shawn/Linda Hunt.
Da, este ciudat sa vezi imperfecțiunile partenerului atât de aproape – de cele mai multe ori îți distrag atenția, dar este și plăcut să vezi cât de relaxată și plină de grijă este în acele momente persoana pe care o săruți. Eu fac parte din randul celora care saruta cu ochii deschisi.
Oamenii își amintesc primul sărut mai în amănunt decât prima dată când au făcut sex. Noi, femeile, folosim sărutul pentru a judeca bărbatul cu care am ieșit mai mult decât o fac bărbații.
Relationship
… în cele din urmă, ochii sunt oglinda sufletului
Categorie:Ganduri
POSTAREA ANTERIORA
#WebstockRo 2015
URMĂTOAREA POSTARE
Guess who is back
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!