theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Car Tires Of The Future

În ultimul deceniu aproape toate componentele mașinii au evoluat – tracțiunea, controlul stabilității, etc. Tehnologia unui singur lucru a rămas la un nivel relativ scăzut – anvelopele.
De ce vă vorbesc despre anvelope. În primul rând pentru că mi-au plăcut conceptele pe care vi le voi prezenta, iar în al doilea rând pentru că sunt pasionată de design.În vara acestui an Hankook Tire America Corp a lansat o competiție intitulată ”’Tire Design for the Future Environment”
Vă voi prezenta în următoarele rânduri cele mai bune 5 modele.
Pe locul 5 s-a clasat Richard Byrne cu al său concept magnetic – Mag-Trac.
P5 Mag-Trac
Pe locul 4 Scott Lenkowsky cu anvelopa hibridă care poate oferii atât eficiență asupra consumului de combustibil, cât și aderență ridicată pentru performanță – eMembrane.
P4 eMembrane
Pe locul 3 s-a clasat Miranda Steinhauser cu a ei anvelopă Eco-Friendly – Tessela.
P3 Tessela
Pe locul 2 Mark Hearn cu o anvelopă compusă din mai multe blocuri. Acesta este conceput astfel încât să se adapteze cu ușurință oricăror condiții extreme – Motiv.
P2 Motiv
Iar locul întâi a fost ocupat de un concept ce ar revoluționa lumea sporturilor auto – ideea tânărului Ben Zavala – Tiltread.
P1 Tiltread

Până la lansarea acestor tipuri de anvelope inteligente, cei de la Hankook au prezentat în luna octombrie a acestui an conceptul Ventus S1 noble2 – concept ce va fi pus în practică, iar la începutul lunii Martie a anului 2013 acestea vor fi disponibile publicului larg. Acestea sunt bune pentru toate sezoanele și tipurile de teren. Acestea sunt alcătuite dintr-un compus de siliciu ce oferă aderență mai bună pe teren umed și rezistență scăzută la rulare pentru creșterea eficienței consumului de combustibil.
Cine sunt cei de la Hankook Tire America Corp? Noua competiție a celor de la Michelin si Pirelli.
De ce au devenit o competiție pentru cei doi? Pentru că stimulează investițiile în tehnologie și producție, pentru a oferii pneuri de înaltă calitate și mult mai fiabile, dar și accesibile consumatorilor medii.
Categorie:Stiri
POSTAREA ANTERIORA
Graba cadourilor
URMĂTOAREA POSTARE
Gala SuperBlog 2012
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

2 Comentarii

 • 16 December, 2012 la 16:36

  Dintr-o data brusc toata lumea trece pe aceste anvelope…. Da, este o idee interesanta, dar sa vedem…

  RASPUNDE
  • 16 December, 2012 la 16:58

   Iti dai seama ca mai este mult pana vor intra cele 5 in productie. Momentan totul este doar un concept.

   RASPUNDE

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!