theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Frustrare – CFR

Eu pur și simplu nu îi înțeleg pe cei ce conduc Căile Ferate Române, pe unii angajați, dar nu numai pe ei ci și pe unii pasageri.
CFR
O să vă vorbesc întâi despre nemulțumirea legată de această companie națională.
De fel sunt din Urziceni, dar lucrez și studiez în București, ceea ce înseamnă că în unele weekend-uri vin acasa cu trenul. De ce cu trenul? Deoarece Gara de Nord este mai aproape de servici decât Autogara Ritmului, de unde pleacă microbuzele de Urziceni; dar și pentru că este mai ieftin. Cele 40 minute mai mult făcute cu trenul, sunt cele pe care le-aș face în București până la autogară, deci timpul ar fi cam echivalent.
De ce sunt nemulțumită de CFR? Deoarece pe această rută, și nu cred că doar pe aceasta, în zilele de vineri și duminică, când studenții vin acasă și se întorc în capitală, se merge într-o înghesuială mult prea mare, deoarece folosesc un singur vagon de tip săgeată ceea ce este insuficient.
Ce soluție văd eu? Înlocuirea acestui model de tren cu unul de tip vechi cu mai multe vagoane? Sau adăugarea încă unui vagon la cel existent.
Trecând peste… mă sui în tren și prind loc.
După câteva stații, reușește și controlorul să se strecoare, dar foarte nemulțumit spune: “Dar tot trenul este student?”. Serios? Mare nemulțumire pe acesta că cei 5.5ron se duc la CFR nu în buzunarul dânsului. Pe aceste rute de regio s-au cam învățat ca banii să intre la ei în buzunar, în loc să ajungă la CFR. Ce este drept CFR-ul nu face nimic nu banii: nu reabilitează liniile, gările sau trenurile.
S-au întrebat unii cum de cele câteva companii private au reușit anul trecut să aibă profit, pe când CFR a ieșit din nou în pierdere.
Trenurile nu sunt dintre cele mai curate și mai frumos mirositoare, dar nici pasagerii nu ajuta. Mi se pare primordial să știi să te comporți în societate și să respecți niște reguli minime de conviețuire.
Din moment ce există o regulă ce spune că este interzis consumul de băuturi alcoolice, de ce tu țărane – nereferindu-mă la faptul că ești de la țară ci la comportamentul tău – trebuie să iti deschizi berea? Te consideri mai presus? Dacă îți era că mori de sete până la București trebuia să îți iei o sticlă de apă.
Nu este nevoit tot compartimentul să simtă mirosul de bere stătut tot drumul.
Categorie:Ganduri
POSTAREA ANTERIORA
Vicleniile lui Scapino
URMĂTOAREA POSTARE
Russian GP F1 2014 – Sochi – Sochi Autodrom
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!