theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Fabulous destinations

Eu și Pisicuveaua ne facem planuri de călătorie în fiecare an – unele realiste, altele mai puțin realiste; dar majoritatea țin cont de cursele de Formula 1. Stând noi de vorbă m-a întrebat odată care ar fi cele 3 destinații în care aș merge în vacanță pentru peisaje și nu numai pentru curse. Mi-a luat puțin să mă hotărăsc, dar în cele din urmă am reușit să ajung la lista de 3 fabulous destinations, pe care o voi împărtăși și cu voi acum.
Destinations
Prima destinație ar fi Milano, pentru că Italia este patria Ferrari, Monza este unul dintre circuitele mele favorite, dar și unul dintre cele mai vechi circuite de Formula 1 din lume – circuitul aflându-se în suburbiile orașului. Pe lângă asta Milano este cunoscut drept capitala modei – nu sunt eu un mare fashion guru, dar îmi place să admir și să observ ce este în tren.
Nici religioasă nu sunt dar dacă ajungi în Milano, ar fi păcat să nu vizitezi Bazilica San Lorenzo și Domul din Milano care adăpostește cea mai mare colecție de statui de marmură din lume.
A doua destinație ar fi Dubai, un ținut exotic, care este în primul rând faimos pentru unicul hotel de 7 stele din lume – Burj al Arab. Dubai-ul a evoluat foarte mult, într-un timp foarte scurt, toate acestea datorită petrolului, din care s-au obținut foarte mulți bani, transformând astfel așezarea în capitala financiară a lumii. Apropo în Dubai nu se plătesc nici un fel de taxe.
Iar a treia destinație este cel mai mic stat (oraș) din Asia de Sud-Este – vorbim de Singapore care în limba Malay înseamnă Orașul Leu. Este a doua țară ca densitate a populație, având reputație de cea mai curată țară din lume și printre primele zece cu cea mai scăzută rată a corupției – de lăudat. Pe lângă faptul că are singura cursă nocturnă de Formula 1, mai puteți vizita Grădina Botanică, Muzeul de artă și știință ce are o arhitectură interesantă – formă de floare cu petale albe, iar în timpul nopții puteți lua parte la un ”safari” – o grădină zoologică mai mare unde poți admira peste 1000 specii de animale în mediul lor.
Am citit undeva că există un restaurant exclusivist cu iz medical – poți savura băuturi nu altfel decât în eprubetă precum ”Sex on a Drip” (Sex la Perfuzie). Atmosfera aduce cu o sală de operații completă, unde ospătărițele sunt îmbrăcate în uniforme de asistente.
Dintre cele 3, oricât de mult aș adora cursa de la Monza, favorita mea este Singapore.
Mai jos vă prezint o listă cu cele mai dorite destinații. Aștept răspunsurile voastre cu un top 3.
e-avion
Devino fan-ul paginii E-avion si descoperi super oferte de Black Friday.
Categorie:Advertoriale
POSTAREA ANTERIORA
CTRL poc stripes
URMĂTOAREA POSTARE
De Craciun fii mai bun!
DESPRE
Ramona

Pasionată de literatură, Formula 1 și gadgeturi. Am început să bloguiesc din curiozitate, devenind ulterior un virus ce a început să-mi placă. Sunt o fire glumeață și ironică. Îmi place să cred că sunt o bun cunoscătoare a firii umane. Mai nou am descoperit că îmi place să scriu povești.

0 Comentarii

Lasa un raspuns

15 49.0138 8.38624 0 4000 https://foreveryoung.ro 300 1
error: Content is protected !!